KONU HAKKINDA BİLGİ ATTARILDI

Geçtiğimiz aylarda emeklileri ev sahibi yapacak olan TOKİ´nin çalışması kapsamında ilimizde faaliyet gösteren Türkiye Emekliler Derneği; Başkan Zekeriya Aytekin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, AK Parti Milletvekili Ramazan Can ile bir araya geldiler.

 

VEKİLLERE BİLGİ VERİLDİ

Ziyaret hakkında konuşma yapan Başkan Aytekin,”TOKİ ile ilgili emeklileri ev sahibi yapma çalışmalarını sürdürdüğümüz konuyla ilgili görüş ve düşüncelerimizi halkın temsilcileri Kırıkkale milletvekillerine aktardık” dedi.

 

Türkiye, en sıcak yazını yaşayabilir! Türkiye, en sıcak yazını yaşayabilir!

CAN KONU İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Aytekin, “Derneğimizin meclis ziyaretinde yönetim kurulumuzun tamamı görüşmelerde hazır bulundular. Görüşmelerimizde milletvekillerimiz emeklilerimiz nezdinde yönetimimizi sıcak karşıladılar. Sorunlarımızı dikkatlice dinlediler özellikle Ramazan Can halkın içinden gelmesi ve bir işçi ve emekli çocuğu duyarlılığı içerisinde sorunları bizzat yaşıyormuşcusına yaklaşım sağladı”

 

TOKİ YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞTÜ

“TOKİ ile ilgili görüşmede anında TOKİ Yönetimini arayarak Kırıkkale´de konuyla ilgili bir toplantı yapılmasını ve derneğin bu organizasyonunu yapmasını bizden istedi. Bizde bunu seve seve yapacağımızı kendisine söyledik” ifadesinde bulundu.