Vatandaşları memnun edecek
Düğün salonu sektörüne her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. DİVA düğün salonu önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Benzersiz tasarımı 800-1000 kişilik kapasitesi ile 1500 metrekare açık ve kapalı alanı olan DİVA düğün ve balo salonu, Kırıkkalelileri lüks ile buluşturarak aynı zamanda şıklık ve ekonomik açıdan da vatandaşları memnun edecek.

Dikkat çekici özelliği sıra dışı tasarımı
Osmangazi kavşağı Samsun Bulvarı üzerinde hizmete girecek olan DİVA düğün ve balo salonunun en dikkat çekici özelliği sıra dışı tasarımı. İç ve dış mimar çalışmaları ile Kırıkkale'ye yeni bir tasarım harikası olarak hizmete girecek olan DİVA düğün ve Balo salonunda 2014 yılı rezervasyonları başladı. Sadece resimlerini görenlerin dahi sıraya girerek rezerve yaptırdığı DİVA düğün salonunun da yemekli yemeksiz düğün ve organizasyonlar gerçekleştirilecek.

Geniş kapasiteli otopark
Aynı zamanda Kırıkkale halkını ekonomik manada zorlamadan hizmetine başlamayı hedefleyen DİVA düğün salonu, Kırıkkale'nin düğün salonları merkezi haline gelen Samsun Bulvarı üzerinde hizmet vermeye başlayacak. Açık ve kapalı otoparkı ile oldukça geniş kapasiteli olarak hizmet verecek olan DİVA düğün salonunda aynı zamanda çocuk bakım odası, mescit ve lüks WC'ler bulunuyor.

İşi profesyonele ekibe bırakın
Düğün, nişan, sünnet, nikah, okul balosu gibi bir çok organizeye ev sahipliği yapabilecek kapasitesi olan DİVA düğün salonu, evlenecek, nişan yapacak veya bir organizasyon yapacak kişilere uygun fiyatlarla hizmet verecek. A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarınızı siz hiçbir detaya dokunmadan ve müdahale etmeden organizasyonlarını yapacak olan DİVA düğün salonu bu özelliği ile de oldukça dikkat çekici. Diva düğün salonu kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi ile Kırıkkale halkına büyük bir kısmına hitap etmeyi hedefliyor.