Yaklaşık on gündür kamp çalışmasını Ankara Büyük Otelde yapan Kırıkkalespor çalışmalarını tamamlayarak Kırıkkale'ye döndü. Kampın sonu günü Ankara Süper amatör küme takımlarından Kalecispor ile karşılaşan kırmızı lacivertiler her iki yarıda da rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Kırıkkalespor'un golleri Cansın'dan geldi. Kalecikspor karşılaşması ile kampı bitiren kırmızı lacivertliler verilen bir günlük izinin ardından Türkiye Kupasında karşı karşıya geleceği Sorgunspor karşılaşması hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürecek.

Kamp iyi geçti

Kırıkkalespor teknik patronu Hüseyin Cengiz Ankara'da yapılan kamp çalışmalarını gazetemize değerlendirdi. Cengiz ilk etap çalışmalarında kondisyon ağırlıklı bir çalışma sistemi uyguladıklarını Ankara'da yapılan kampta daha çok teknik ağırlık çalışma yaptıkların söyledi. Cengiz 'Kamp boyunca bizlere sürekli olarak iyi hizmet etmek için çaba gösteren otel personeline ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul kavlak'a teşekkür etmek istiyorum. İyi bir ortamda kamp yaptık. İyi çalıştık. Futbolcularımızda bu senenin daha farklı olduğu konusunda hedefimizin olduğu konusunda mental olarak hazırladık' ifadesini kullandı.

Ayan’dan Duman’a tam destek! Ayan’dan Duman’a tam destek!

Çok farklıyız

Tüm futbolcuların kampta en verimli olmak için çalışmalarda istediklerin bire bir uyguladığını belirten Cengiz ' Kampta iyi çalıştık. Geçen seneye göre çok farklı bir Kırıkkalespor izleyecek taraftarlar. Daha güçlendik. Sahada ne yapmak istediğini bilen sonuca gitmek için akıllı futbol oynayan takım savunmasını elden bırakmayan yardımlaşan bir takım olduk. Oyuncu kadrosu konusunda alternatifi bol kısacası bu sene bambaşka bir Kırıkkalespor sahada olacak' şeklinde konuştu.

Sorgun maçına iyi hazırlanacağız

Cengiz son olarak transfer konusuna değinerek 'Bu konuda yönetim ile karşılıklı görüşmelerimiz oldu. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir sürpriz gelişme yaşanabilir' ifadesini kullandı. Türkiye kupası karşılaşmasına iyi hazırlanacaklarını belirten Cengiz ' Sorgunspor karşılaşmasına sorunsuz çıkmak istiyoruz. Bunun içinde kendi evimizdeki çalışmalarda eksiklerimizi kapatacağız' şeklinde konuştu.