OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor

KÜ Rektörü Aslan, Fakülteleri, Meslek Yüksek Okullarını ve Merkezi Dersliklerini ziyaret ederek kantinler, derslikler ve ortak kullanıma açık alanları yerinde inceledi. Veteriner, Eğitim, Güzel Sanatlar, Mimarlık ve Mühendislik, Fen Edebiyat, Spor Bilimleri, İktisadi ve İdari  Bilimler, İslami İlimler ve Hukuk Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Bilimleri MYO, Kırıkkale MYO ve Merkezi Derslikleri ziyaret eden Rektör Aslan´a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Prof. Dr. Metin Arslan ve ilgili daire başkanları da eşlik etti.

 

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Rektör Aslan, pandemi dolayısıyla oluşabilecek muhtemel riskleri en aza indirmek üzere maske, mesafe ve temizlik tedbirleri başta olmak üzere Üniversitede alınacak tedbirler hususunda Fakülte Dekanları, MYO Müdürleri, akademik ve idari personel ile değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Rektör Aslan, Üniversite yönetimi, Fakülte ve birimleri ile birlikte 2021-2022 eğitim-öğretim yılının kaliteli ve verimli geçmesi adına titizlikle çalışacaklarını belirtti.

 

BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Aslan, YÖK´ün, derslerin yüzde 40´a kadarının uzaktan yapılabileceği yönünde karar aldığını, bazı bölüm ve sınıflarda yüzde 35´e kadar uzaktan ders olduğunu, Üniversite´nin 2021-2022 Akademik Yılını hibrit eğitimle geçireceğini ifade etti. Rektör Aslan, bütün bölümlere yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileklerini iletirken, eğitim ve sağlık açısından çok önemli olan bu sürece, üniversite yönetimi, akademisyenler, idari personel, öğrenciler, üniversite içindeki ve Yenişehir´deki esnafın yardımcı olmalarını istedi. Sağlıklı ve verimli bir dönemi ancak birbirimize yardımcı olarak aşabileceğimizi söyleyen Aslan, üniversite yönetimi olarak öğrencilerin sağlığı adına her türlü tedbirin alındığını belirtti. Haber: Kenan Kuzucu