FİTRE, FİDYE VE ZEKAT YARDIMI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Covid-19 pandemisinden dolayı zor günler geçiren halkımıza gece gündüz demeden yardımları ulaştıran Kızılay Kırıkkaleli halkımız tarafından takdirler karşılanıyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte iftar ve sahur sofraların boş kalmaması için yardımlarını hızlandıran Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Kırıkkale´mizin merhametli hayır severlerine fitre, fidye ve zekat yardımı çağrısında bulundu. Yapılan bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını belirten Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler bağışçıların vicdanları rahat olmalarını söyledi.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YARDIMINA KOŞUYORUZ

Başkan İşler, “Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden ilimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin sıkıntılarını gidermek için çabalıyoruz. Bu yardımlarımızdan en büyük destekçimiz Kırıkkale´mizin merhametli yardım severleri oluyor. Onların yaptığı bağışlarla bugüne kadar ilimizde yaşayan binlerce ihtiyaç sahibinin yardımına koştuk ve koşmaya da devam edeceğiz. Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana da covid-19 pandemisinden dolayı zor günler geçiren vatandaşlarımıza Kızılay olarak devamlı yardımlarımız sürüyor”

 

450 AİLEYE 500 TL ‘LİK ZAKAT YARDIMI YAPIYORUZ

Kırıkkale’de Çocuk Oyunları şenliği düzenlendi Kırıkkale’de Çocuk Oyunları şenliği düzenlendi

Kızılay olarak Ramazan ayı gelmeden önce ailelerin sofraları boş kalmasın dedik ve 450 aileye 250 TL´lik alış-veriş kodu verdik ve ailelerimizin sofralarına aş olduk. Yine ramazan ayında 450 ailemize 500´TL´lik zekat yardımı yapıyoruz. Aynı zamanda erzak, et konserve ve un yardımlarımız devam ediyor. Bu Ramazan´da da zekat, fitre ve zekat yardımlarınızın yerini bulması için bağışlarınızı bekliyoruz. Yaptığınız bağışlarınızı ihtiyaç sahibi ailelerimize hemen ulaştırıyoruz. Sizlerde fitre, fidye ve zekatlarınızın ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmasını istiyorsanız açmış olduğumuz bağış kabul stantlarımıza veya şubemize gelerek bağışlarınızı yapabilirsiniz. Aynı zamanda Türk Kızılay Kırıkkale şubemizin hesap numaralarına da yatırabilirsiniz” dedi. Haber: Ersin Atasayar