ENGELLİLER İL SPOR MERKEZLERİNDE

30 branşta öğrencilere hizmet veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri geçen yıla göre bu yıl katılımın arttığını ve bu yıl ikinci kez gerçekleşecek olan Engelliler İl Spor Merkezlerinde engelli sporcularda yetiştirecekler.

 

Sürücüler dikkat! Tüm EDS’ler çalışıyor Sürücüler dikkat! Tüm EDS’ler çalışıyor

YETENEKLİ SPORCULAR 2020 OLİMPİYATLARINA HAZIRLANACAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Adnan Vural, Yaz Spor Okuluna katılan öğrenciler burada almış oldukları eğitim doğrultusunda yetenek taramasının yapılacağını belirtti. Yetenek taramasında başarılı olan sporcuların 2020 Olimpiyatları için hazırlanacağını söyleyen Vural, yaz spor okullarına hazırlanan öğrencilerden geleceğin milli sporcuları, Avrupa Dünya ve Olimpiyat şampiyonlarının çıkacağına inandığını dile getirdi.

 

ENGELLİLER EVDE HAPİS OLMAYACAK

Konuşmasının devamında engelli spor merkezleri hakkında bilgi veren Vural; Engelli gençler evde hapis olmamaları gerektiğini belirterek, “Gençlerin sosyalleşmelerini sağlamak ve olimpiyatlara engelli sporcu yetiştirmek amacıyla bu yıl 2. Kez başlatılan Engelliler İl Spor Merkezlerimiz hizmete girmiştir. Engelli vatandaşlarımızın ve velilerinin bu konuda duyarlı olmalarını ve İl Spor Müdürlüğümüze talepte bulunarak yardımcı olmalarını istemekteyiz” dedi.