GÜNCEL HABERLER

ÜLKENİN SAADET´E İHTİYACI VAR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan, Milletvekili adayları Faruk Vurgun, Müin Yıldız ve  ile il yöneticilerinden Remzi Saluk dün gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Haber 71 gazete imtiyaz sahibi Sırrı Zengin´de hazır bulundu.. Ziyarette gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mustafa Başkan Saadet Partisi olarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan teşkilat olarak Kırıkkale´de adaylarla birlikte seçim çalışmasını sürdürdüklerini ve Kırıkkalelilerin Saadet Partisine karşı teveccühünün olduğunu söyledi.

TÜRKİYE´NİN SAADET´E İHTİYACI VAR

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Faruk Vurgun ise Türkiye´nin Saadet Partisine ihtiyacının olduğunu söyledi. Saadet Partisinin meclise girmesi gerektiğini bildiren Vurgun 7 Haziran seçimlerinde milletin ortaya koyduğu bir tavrın olduğunu hatırlatan Vurgun Milletin 7 Haziran seçiminde koalisyonu işaret ettiğini ancak bugün mecliste bulunan siyasi partilerin ne yazık ki kendi çıkarları uğruna ülkeyi kaosa sürüklediklerini söyledi. Saadet Partisinin geçmiş dönemlerde de olduğu gibi bu dönemde de defalarca uyarılarda bulunmasına rağmen görmezlikten gelindiğini kaydetti.  

MİLLETİMİZ BU SEFER GEREĞİNİ YAPACAKTIR

Vurgun açıklamasında Türk Milletinin özellikle son yıllarda yaşananları hak etmediğini düşündüklerini bildiren Vurgun Saadet Partisi´nin dün ne dediyse bugünde ayrı şeyleri söylediğini ve dün söylenenlerin bugün tümünün tecelli ettiğini belirterek “Türkiye´nin Saadet Partisine ihtiyacı var. Mecliste Saadet Partili Milletvekillerinin bulunması gerekiyor. Ülkenin sorunları çözümü noktasında taşın altına elimizi değil kafamızı koymaya hazırız.Bizim geçmişimiz temiz. Ülke olarak ne gibi büyük sorunları çözdüğümüzü herkes biliyor” dedi.

TEK ALTERNATİF PARTİ

Seçim çalışmaları hakkında açıklama yapan Faruk Vurgun ise, ”Biz elimizden geleni yapıyoruz. İnsanlara düşüncelerimizi aktarıyoruz. Üzerimize düşün görevi yapıyoruz. Sesimizi duyurmaya çalışıp vebali atmak istiyoruz. Bize her zaman destek veriyorsunuz. Seçim çalışmaları daha önceki gibi başladık. Hafta sonu aday tanıtım şölenimizi yaptık. Bizim baraj kaygımız yok. Aşanlar ne yapıyor. Bu düzenin tek alternatifi Saadet Partisidir” şeklinde konuştu.