GÜNCEL HABERLER

Okul Sporları Müsabakaları Başladı

BİNLERCE ÖĞRENCİNİN KATILMASI BEKLENİYOR

Pandemi süreci nedeniyle uzun süredir yapılamayan ve okullar tarafından heyecanla beklenen Okul Sporları Müsabakalarının açılış töreni Yenimahalle Spor Salonu´nda başladı. İlimizde ki tüm okul türlerinde gerçekleşecek müsabakalara binlerce öğrencinin katılması bekleniyor. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp Okul Sporları müsabakaları nedeniyle tüm spor tesislerinde hazırlıkların sona erdiğini, öğrencilere en güzel şekilde ev sahipliği yapacaklarını kaydetti.

 

MÜSABAKALAR 45 BRANŞ 6 KATEGORİDE DÜZENLENİYOR

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları müsabakaları kapsamında merkez ve tüm ilçelerdeki okulların takımları ile minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 6 kategori de  45 ayrı branşta müsabakalar düzenlenecek. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp pandemi nedeniyle okul sporlarına yaklaşık bir buçuk yıl ara verildiğini hatırlattı.

 

BAŞARILAR

Alp 'Okul Sporlarına yeniden başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Gençlerimizin iyi yetişmesi, sporun her alanında iddialı olması ve geleceğin şampiyonları olması için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız daha fazla öğrenciyi spor branşlarıyla buluşturmak ve okul spor faaliyetlerine katılımını sağlamaktır. Okullarımızda bulunan öğrencilerimize her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceği bir atmosfer oluşturarak spor kültürünü kazanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. 2021 2022 eğitim-öğretim yılı okul sporları müsabakalarında sporcularımıza ve takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum' dedi.

 

Okul Sporları Müsabakalarında takım ve ferdi branşlarda ilimizde birinci olan yada dereceye giren takım yada sporcular grup müsabakaları ve Türkiye Birinciliği müsabakaların da ilimiz temsil edecekler. Haber: Kenan Kuzucu