GÜNCEL HABERLER

ÖĞRETMENLERE İNGİLİZCE KURSU

Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Vizyon Hedefleri doğrultusunda, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + Okul Eğitimi Projesi kapsamında Hollanda´ya giden öğretmenler kursun bitimi ile birlikte Kırıkkale´ye döndü.

 

7 GÜNLÜK EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Vizyon Hedefleri doğrultusunda, öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin arttırılması amacıyla, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Erasmus + Okul Eğitimi Projesi ile Proje Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz başkanlığında, pilot 5 okuldan 15 İngilizce öğretmeni yapılandırılmış kurs eğitim faaliyeti için gitmiş oldukları Hollanda´dan başarı ile döndüler. 7 günlük eğitim faaliyetleri boyunca konuşma becerileri eğitimi alan öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi eğitim katılım belgelerini ve Europass Sertifikalarını takdim etti.

 

KATKI SUNACAKLAR

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi yaptığı konuşmada, “Erasmus + Okul Eğitimi Projesi ile Proje Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz başkanlığında, pilot 5 okuldan 15 İngilizce öğretmenimiz yapılandırılmış kurs eğitim faaliyeti için gitmiş oldukları Hollanda´dan başarı ile döndüler. 5 okulumuzdan 15 İngilizce öğretmenimizin ilimizin yabancı dil gelişimine katkı sunacağına inanıyorum, öğrencilerimiz yabancı dili artık hem anlayabilecek hem konuşabilecek' kurs eğitim faaliyetini başarı ile tamamlayan öğretmenlerimizi ve Ar-Ge Proje koordinatörümüzü tebrik ediyorum.' dedi. Haber: Emel Selci