GÜNCEL HABERLER

KOLAT´TAN SILA-İ RAHİM ZİYARETİ

HİZMETLERİ KONUŞULDU

Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, beraberinde Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette Malatya ve Battalgazi Belediyesi´nin hizmetleri konuşuldu.

GÜRKAN´A TEŞEKKÜR ETTİ

Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat, ziyaret sonrası Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Vilayet Parkı içerisinde bulunan ve Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan Medeniyet Ağacı´nda incelemelerde bulundu. Gürkan, Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat´a Medeniyet Ağacı hakkında bilgiler verdi. Emekli Vali Kolat, Medeniyet Ağacı´nı çok beğendiğini ifade ederek, Gürkan´a teşekkür etti. Gürkan´da, Emekli Vali Kolat´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KURSLAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI

Sivas ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat ve beraberindekiler daha sonra Eski Malatya´da bulunan tarihi mekanları gezdi. Emekli Vali Kolat, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı´nı da gezerek, burada verilen kurslar hakkında bilgiler aldı.