GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale´ye Fakülte Getirilsin

 

 

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale il merkezine fakülte getirilmesini talep etti.

 

KIRIKKALE´Yİ GÖRMEDEN MEZUN OLUYORLAR

Birlik Başkanı Köstekli, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ersan Arslan´dan fakülte için talepte bulundu. Köstekli, 1992 yılında ilimizde kurulan Kırıkkale Üniversitesi yerleşim konumu itibariyle ilimiz ekonomisine olumlu katkıda bulunamadığı gibi Kırıkkale Üniversitesi´nde tahsilini tamamlayan öğrencilerinin çoğunun Kırıkkale´yi görmeden mezun olduğu söyledi.

 

REKTÖR, KIRIKKALE´Yİ TANIYOR

Köstekli, “İlimizde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârımızın, iş âleminin nefes alması, ticaretin hareketlenmesi, insanların sosyal, kültürel yönden gelişmesi ve kaynaşması için Üniversitemize yeni atanan, Kırıkkale´yi çok iyi tanıyan, deneyimli ve başarılı Rektörümüzden Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği olarak bir adet Fakülte´nin İl merkezine getirilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.

 

BİZİ DESTEKLEYİN

Son olarak Köstekli, bu talebin yerine getirilmesi ve Rektörü Arslan´ı yalnız bırakmamak için Valiyi, Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Kırıkkale halkını bu önemli talepte kendilerini desteklemeye davet etti. Haber: Kenan KUZUCU