SPOR

Elveda zirve

Erken gol planları bozdu

Dün Sincan ilçe stadında tarafta desteğini arkasına alarak Başkentte giden kırmızı lacivertliler futbol oynamaya elverişli bir sahada maça çıktı. Karşılaşmanın 5. Dakikasında gelişen ev sahibi atağında topla buluşan yeni transfer Melih Açıkel attığı golle takımın 1-0 öne geçirdi. Yenilen şok gol takımda moral bozukluğu yarattı. Sonraki dakikalarda zaman zaman oyunda dengeyi kuran Kırıkkalespor kanatlardan geliştirdiği kontra ataklarla ev sahibi kalesinde tehlikeler yarattı. Ancak ev sahibi ekibin kaleci ve savunmasını geçemeyince aradığı golü bulamadı ilk devre ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yine golcü sıkıntısı

Maçın ikinci devresine iyi başlayan taraf Kırıkalespor oldu. Rakibine oranla daha iyi futbol oynayan kırmızı lacivertliler yakaladığı ender fırsatları değerlendiremedi. Özellikle ikinci devrede takımda gol yollarındaki eksiği tekrar görüldü. Son vuruşlar becerisi olmayan golcü futbolcular nedeniyle yakalanan fırsatlar bir bir harcandı. Kırıkkalespor aldığı bu mağlubiyetle 22 puanda kalırkan Sincan Belediyespor puanını 32 yaptı.

*********

MAÇIN KARNESİ

SAHA: Sincan

HAKEMLER: Abidin Yıldırım (**) Cihan Tel (**) Recep İlker Kor (**)

SİNCAN BELEDİYESPOR : B.Emrah (***) Fatih (***),Abdurrahim (***), Engin (**) Tolga (**) Oğuzcan(**) Atilay (**) Melih (***), Ufuk (***), K.Emrah (**) Arif (**)

KIRIKKALESPOR : Koray (**) Emre (**) Yasin (**) Tunahan (**), Ramazan (**), Celal (**) Adem (**) Osman (**), Muhammet (**) Uğur (**), Cansın (***)

GOLLER : Dk 5 Melih (Sincan Belediyespor)

*******

Sincan yine geçit vermedi

Kırıkkalespor 'un Sincan'dan yana şansı hiç gülmüyor. Geçtiğimiz sezon iki kez karşı karşıya gelen ekibin maçlarında Kırıkkalespor kendi evinde 1- 1 berabere kalırken deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Bu sezon oynanan ligin ilk maçında Kırıkkalespor kendi evinde 0-0 berabere kalırken dünde deplasmanda oynadığı rövanş maçında 1-0 mağlup oldu. Böylece oynanan 4 maçta Sincanspor'un üstünlüğü ortaya çıktı.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Kabusa devam

Son haftaların formsuz iki takımının karışı karşıya geldiği karşılaşmada gülen taraf Sincanspor oldu. Kırıkkalespor son oynadığı üç karşılaşmada puan yüzü göremedi. Temsilcimiz Bağlumspor deplasmanda 1-0 yenilirken, kendi evinde Kırşehirspor'a 3-1 mağlup oldu. Dünde Başkentte , Sincan Belediyespor'da konuk olan kırmızı lacivertliler bu deplasmanda rakibine 1-0 yenilerek üst üste üç haftayı puansız kapattı. Ev sahibi Sincan Belediyespor ise Bağlumspor ve Aksaray Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, Kırşehirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak son üç haftayı galibiyetsiz kapatmıştı. Sincanspor üç haftalık aradan sonra kötü gidişini dün Kırıkkalespor karışısın da aldığı galibiyetle sonlandırarak zirve yarışına devam etti.

*-*-*-**-*--**-*-

Taraftar yine kahır oldu

İki hafta üst üste alınan yenilgiye rağmen taraftarlar Başkentte Kırıkkalespor'u yine yalnız bırakmadılar. Dün sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanında toplanan taraftarla ücretsiz olarak kaldırdıkları otobüslerle Ankara'ya hareket ettiler. Maçın 90 dakikası boyunca takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar maç sonunda alınan mağlubiyetle üzgün bir şekilde stattan ayrıldılar.

*-**-*-*-*-*-*-*-

Anketler Kırıkkalespor demişti

Sincan Belediyespor –Kırıkkalespor maçı için yapılan anketlerde üstünlüğün Kırıkkalespor'dan yana olduğu görüldü. Ankete katılan 50 kişiden 30'u Kırıkkalespor'dan yana oy kullanırken ev sahibi ekibi kazanır diyenlerin sayısı ise 16 oldu. Maç berabere biten diyenlerin sayısı ise 4 olarak kaydedildi.