SPOR

BONUSLARA MİLLİ GÖREV

 

Geçtiğimiz yıl Kırıkkalespor formasını giyen genç futbolcular Gökhan ve Muhammet Amatör Milli Takımın Balkan ülkelerine yönelik yapacağı program için Milli Takım kampına davet edildiler.

 

Kırıkkalespor’un başarı genç futbolcuları Gökhan ve Muhammet geçen yıl forma giydikleri maçlarda başarılı futbolları ile göz doldurmuşlardı. Geçen sene Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in direktifleri doğrultusunda kurulan Amatör genç yetenekli futbolculardan oluşan Amatör Milli Takım’a davet edilen genç futbolcular tekrar Milli Takım kampına davet edildi.

 

Makedonya  ve Bosna Hersek

 

Amatör Milli Takımın bu hafta içinde Anakra’da toplanacağı  arkasında Makedonya ve Bosna Hersek Amatör milli takımları ile birer hazırlık karşılaşması yapacağı açıklandı. Milli takım kampının ve maç programını önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.

 

Gurur duyduk

 

Her iki genç futbolcu ile yaptığımız görüşmede ikisi de tekrar milli takıma davet edilmekten son derece gurur duyduklarını belirttiler. Gökhan geçen sene Malta’da yapılan hazırlık maçından sonra milli takım görevlileri  yaz aylarında tekrar bir kamp ve maç programı olacağını kendilere söylediklerini belirterek “ Tekrar Milli takım kampına davet edilmek çok güzel. Milli takımın havası çok başka oluyor. Bu sezon kaçırdığımız Şampiyonluğun moral bozukluğunu burada atacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu. Kırıkkalespor’un başarılı orta saha’nın futbolcusu Muhammet ise “Milli takıma tekrar çağrılmak çok güzel. Orada Milli takım formasın giymek için iyi çalışmak gerekiyor. Geçtiğimiz sezon çok sakatlık yaşadım. Bunun acısını Milli takım kampında atacağım” şeklinde konuştu.