EĞİTİM

80 Öğrenci başarı sertifikası aldı

 

BÜTÜN SORULARA DOĞRU CEVAP VERDİLER

Toplam 80 öğrencinin girdiği sınav sonuçları Okul Müdürü Bayram Aydoğdu tarafından açıklandı. Cambridge sınavları ile ilgili açıklama yapan Okul Kurucusu Mehmet Al yaptığı konuşmada öğrencilerin okuma –yazma, dinleme ve konuşma becerileri ölçüldüğünü ifade ederken, sınav sonucunda öğrencilere uluslararası geçerliliği olan İngilizce dil seviyelerini gösteren Cambridge sertifikaları verildiğini söyledi. Öğrencilere verilen sertifikaların özelliğinden bahseden Mehmet Al, “Öğrencilerimizin almış olduğu sertifika; İngilizce seviyesinin uluslararası alanda nerede olduğunu belirler ve uluslararası geçerliliğe sahiptir. AB ülkelerinde dil pasaportu olarak geçer ve öğrendiklerini yabancı dilde kavrama okuma –yazma, dinleme ve konuşma becerilerini ölçer. 22 Nisan´da British Side tarafından yapılan sınavlar İngiltere´de Cambridge Üniversitesi tarafından değerlendirmeye alınmış ve 15 öğrencimiz bütün sorulara doğru cevap vererek Onur Ödülü almaya hak kazanmışlardır” dedi.

 

15 Öğrenci Onur Ödülü Aldı

Okul Kurucusu Mehmet Al, Cambridge Esol Young Learners English sınavlarında yüzde yüz başarı sağlayarak Onur Ödülü alan 15 öğrenci; Muammer Eray Isıklan, Kadir Kaan Erden, Gülce Deniz, Ahmet Burak Öğden, Oğuz Kagan Ünver, Elçin Pekgöz, Ceylin Yazgan, İrfan Can Geren, Şevval Nisa Uludağ, Gülce Baran, Görkem Ece Asıl, Ebrar Metin, Yaren Şahin, Betül Mutlu ve Mehmet Akif Özdağ ‘a Cambridge Üniversitesi´nin gönderdiği başarı sertifikalarını verdi ve öğrencileri birer plaketle ödüllendirdi.

 

TEBRİK ETTİLER

Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu İngilizce Öğretmenleri ‘Cambridge Esol Young Learners Test ,7 ile 12 yaşları arasındaki çocukların uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmeleri ve onların ilerde girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış sınavlardır. Cambridge Esol sınavları İngilizce dil yeterliliğini en etkin şekilde ölçme ve değerlendirmenin garantisidir. Öğrencilerimizin İngilizce öğreniminde ulaştıkları seviyeyi belirlemek için son derece yararlı işlevler görmektedir ‘ dediler ve sınav sonucu sertifikalarını almaya hak kazanan öğrencileri tebrik ettiler.