GÜNCEL HABERLER

6 BİN 652 ÖĞRENCİ BUGÜN DERS BAŞI YAPIYOR

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, 24 Anaokulu´nda 3 bin 412 okul öncesi, 73 ilkokul da ise 3 bin 240 birinci sınıf öğrencilerinin öğretmenlerine kavuşacağını duyurdu.

 

OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi 21 Eylül´de başlayacak olan yüz yüze eğitim nedeniyle anaokullarına ve ilkokullara ziyaretlerde bulundu. Okulları gezerek hazırlıkları yerinde gören Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek bilgi aldı.

 

DERS ZİLİ BUGÜN ÇALIYOR

Tüfekçi, maske, sosyal mesafe, temizlik (hijyen) kurallarına azami dikkatle hazırlıklarını tamamlayan anaokulları ve ilkokullarımızın  eğitim öğretime hazır olduklarını ve öğrencilerini beklediklerini belirtti. Bugün okul öncesinde 183, birinci sınıflarda da 167 öğretmen ile derse başlayacaklarını söyleyen Tüfekçi, “24 anaokulumuzda 3 bin 412 okul öncesi, 73 ilkokulumuzda 3 bin 240  birinci sınıf öğrencimiz öğretmenlerine kavuşacaklar”

 

HAFTADA 2 GÜN DERS

Son olarak Tüfekçi, “Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimiz küçük gruplar halinde ilk hafta okula bir gün daha sonraki haftalar da ise iki gün gidecekler. Diğer öğrencilerimiz uzaktan eğitime devam edecekler.  Zorlu bir zamanda zor şartlarda başlayan 2020-2021eğitim öğretim dönemini öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm Kırıkkale´mizin en verimli şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. Haber: Kenan Kuzucu