GÜNCEL HABERLER

180´nci Halk Günü

MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Sorunlarını dile getiren vatandaşlar halk günü etkinliğinden memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

 

TALEPLER DİNLENECEK

Halk günü etkinliğinin ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, 2017 yılının son halk günün olduğunu belirterek yıl içerisinde 50 halk günü gerçekleştiğini ifade etti. 50 Halk gününde toplamda vatandaşların 595 talep ve istekleri değerlendirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, yaptığı açıklamada, “ 2018 yılı içerisinde halk günü etkinliği devam edecek ve vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz”

 

YENİ YILI KUTLADI

“Halk günü etkinliğinin amacının aracı koymadan hemşehrilerimizle doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek. Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini imkanlar ölçüsünde karşılamak. Halk günü etkinliğine ilgi ve alakalarından dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum ve 2018 yılının ilimiz ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.