Atila YILMAZ


Kötü futbol iyi skor

Kötü futbol iyi skor


Hafta sonu oynanan Kırıkkalespor İskilip Belediyespor arasındaki maçta kötü futbol vardı. Evet, dediğim gibi iki takımda futbol anlamında ortaya bir şey koyamadı ve çok kısır bir maç oldu.

Oldukça soğuk bir havada oynanan ve ilginin oldukça az olduğu bir karşılaşmada önemli olan bizim için skordu ve onu da elde ettik çünkü aksi bir skorda çok zor duruma düşebilirdik.

*****

 Açıkçası 90 dakika iki takım da beklentileri karşılayacak düzeyde oyun oynamadı. Orta alanda çok pas hatası yapan, top ve oyun hâkimiyeti kuramayan, keyif veremeyen bir futbol vardı sahada, her ikisi içinde.

Neticede son 2 haftada hiç hesapta olmayan beklenmedik yenilgiler futbolcuların ve taraftarların moral motivasyonunu alt üst etmişti Bu galibiyet hem rahat nefes almamızı hem de üst sıralardan azda olsa uzaklaşmamamızı sağladı. Aynı zamanda çocukların özgüveninin ve morallerinin yerine gelmesini sağladı.

*****

 Sezonun ilk devresini galibiyetle kapatmak moralimizi daha da artırdı Ancak ilk 13 maçlık periyotta Kırıkkalespor olarak nerede nasıl hatalar yapıldı takımın aksayan yönleri nereler bunlara devre arasında acil olarak çözüm bulunup bu sorunların bir an önce giderilmesi gerekiyor.

*****

  Grupta bulunan tüm takımlar 2 yarıya bizler gibi eksiklerini gidermiş olarak başlayacaklar ligin 2. yarısı kora kor bir mücadeleye sahne olacak Biz Kırıkkalespor olarak bu mücadelelerden istediğini elde etmesin bilen rakiplerin korkulu rüyası olan bir Kırıkkalespor izlemek istiyoruz