Atila YILMAZ


GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ


Deplasmanlı lig 6. Grupta haftanın en önemli maçlarından biri yarın saat 15. 00 ‘de Kırşehir Ahi stadyumunda oynanacak.  Kırşehirspor ile Türk Metal Kırıkkalespor arasındaki karşılaşma ev sahibi ekibin ligde hiçbir iddiası olmaması nedeni ile önem arz etmezken Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor açısından bu karşılaşma hayati önem taşıyor.

***

 Sezonun bitimine 4 hafta kala liderlik koltuğunda yer alan Kırmızı- Lacivertliler sezon sonunda hedefe ulaşmak adına kalan tüm maçların kazanmak zorunda onun için yarınki maçta temsilcimizin galibiyetten başka alternatifi olmayacak.

***

Kritik maçla ilgili son 10 gündür sosyal medya üzerinden bilgi kirliliği yapılmakta ve halende artarak devam etmektedir.

 Oysa bu iki komşu Şehir yıllardır iç içe sanki her ikisi de bir birbirlerinin İlçesi veya Mahallesi gibi. Kendini bilmez 3-5 kişinin lafı ile ortalığı germenin hiçbir anlamı yok.  Bundan önce yaşanan olayların hiç birisi sporla bağdaşmayan olaylardır. Amacımız futbolda eğlenmek değil mi? Anadolu´nun 2 güzide Şehrinin takımları yarın Ahi Stadyumunda karşı karşıya gelecek.  Bu maçta sonuç ne olursa olsun Dostluk kazanmalı. Ülkemizde Terör olayları aldı başını gidiyor. Gün BİRLİK ve BERABERLİK Günü Hepimiz Biriz. Sporun amacı SEVGİ, SAYGI ve KARDEŞLİK olmalı diyorum.