100 KİŞİLİK BİR LİSTE BELİRLEDİ

Dünya çapında yıllık olarak piyasadaki gelişme ve hukuk firmaları ve hukukçuların dahil olduğu projelerin büyüklüğüne ve dahil olunan işlemlerin değerine göre hukukçuları ve hukuk firmalarını ve hukuk departmanlarını değerlendiren ve yıllık olarak bunu liste halinde her bir ülke için kendi web tabanında yayınlayan dünyaca ünlü Legal 500.com geçtiğimiz günlerde 2016 yılına ait Türkiye´nin Etkili Hukuk Müşavirleri ve Departmanları listesini İstanbul Çırağan Sarayında gerçekleştirdiği bir resepsiyonla duyurdu. Söz konusu listeye piyasadaki hukuk bürolarının, hukukçuların ve de şirketlerin Türkiye çapındaki tüm Hukuk Müşavirleri arasından aday gösterdiği isimler arasından 100 kişilik bir liste belirledi.

Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

 

HUKUKU ALANINDA UZMAN

Söz konusu listede Legal 500´ün bu yılki güçlü hukuk müşavirleri listesinde Legal 500 hemşehrimiz olan iki kardeşe yer verdi. Listede Kırıkkale Eski Milletvekili Merhum Murat Yılmazer´in kızı, Tanap Boru Hattı projesinin Hukuk Direktörü olan  Av.Zeynep Gazali Duran (Yılmazer)´a hem de merhum milletvekilimizin oğlu  Av.Mehmet Yılmazer´e  yer verildi. Söz konusu listede Zeynep Gazali Duran (Yılmazer)´ın yürüttüğü projelerden bahsedilirken Enerji Hukuku, İnşaat Hukuku ve Uluslararası Şirket Birleşme ve Devralmalarında Türkiye piyasasında uzman bir hukuk müşaviri olduğu belirtilirken Av. Mehmet Yılmazer´in de yine Enerji Hukuku ve Şirketler Hukuku alanında uzman olduğu belirtildi.

 

HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ

Av. Mehmet Yılmazer, Legal 500´ün 2015 yılı listesinde de yer almıştı. Yılmazer kardeşler bu başarıyı kendilerini yetiştiren ve mesleklerinde ilerlemelerini daima teşvik eden hiçbir zaman unutamayacaklarını belirttikleri bu yıl kaybettikleri rahmetli babaları Murat Yılmazer´e ithaf ettiklerini dile getirdiler.