Kırıkkale Belediyesi tarafından Dünya Yetimler günü münasebetiyle ilimizde koruma ve bakım evlerinde hayatlarını sürdüren  yetim çocuklar için bir iftar yemeği tertip edildi. Celal Bayar Parkında organize edilen ve “ Kardeşlik İftarı” isimi verilen iftar yemeğine  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı,  AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, AK parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş,  Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Erol Bakır, Şükrü Göktaş, Belediye Meclis Üyesi  İsmigül Selamoğlu ve meclis üyeleri, birim müdürleri eşleriyle birlikte katıldı.

ŞÜKREDECEK SAYISIZ ŞEYİMİZ VAR

İftar öncesi Kur´an okunarak başlayan programda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir konuşma yaptı. Konuşmasında ‘Hiç şüphe yok ki tüm dünyada en huzurlu ülke bizim ülkemiz. İnşallah bu huzur hiç bozulmaz. Tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizi görüyoruz. Allah onları tüm belalardan musibetlerden kurtulmayı nasip etsin. İnşallah bizim gibi burada birlikte kardeşlik içinde iftar yapan ülke haline gelsinler. Şükredecek sayısız şeyimiz var.  Bugün buradaki ortamımız şükrümüzü artıracak bir ortamdır. Bugün aramızda Peygamber Efendimizin kardeşleri var. O Kardeşler bizim için çok değerli, onlarla birlikte olalım istedik. İnşallah her yıl da bunu yapacağız ´ diyerek katılan herkese teşekkür etti.

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı

SELFİ ÇEKİNDİ

Celal Bayar Parkı´ndaki iftarda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çocukların masalarına giderek onlarla bir süre sohbet etti. Burada konuşan Başkan Saygılı, geçen yıl ilki yapılan 'Kardeşlik İftarını' geleneksel hale getirerek her yıl yapmak istediklerini söyledi.Başkan Saygılı bazı çocukların günün anısına selfi çekinme isteklerini de kırmayarak selfi ve fotoğraf çekindi.