FALİYETLER SON HIZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi olarak bağımlılıklarla mücadele kapsamında ilimizde verilen önleyici, bilinçlendirici, bilgilendirici eğitim ve tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam etmektedir. Yapılan bu faaliyetlerin kapsamını arttırmak, genişletmek, geleceğimizin teminatı olan daha çok çocuk ve gence ulaşmak ve bilinçlendirmek adına da Yaz Kur’an Kurslarında bulunan öğrencilere yönelik “Yeşilay Tanıtımı ve Sağlıklı Yaşam” hakkında bilgilendirmeler yaparak faaliyetlerine son hız devam ediyor.

 

GENÇLER TARAFINDAN İLGİYLE DİNLENDİ

Yahşihan ilçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu açık olacak Yahşihan ilçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu açık olacak

İlk olarak Yenimahalle Camii Yaz Kur’an Kursunda başlayan program Yuva Merkez Camii Yaz Kur’an Kursu , Nokta Camii Yaz Kur’an Kursu, Furkan Camii Yaz Kur’an Kursu, Terminal  Camii Yaz Kur’an Kursu, Bahçelievler Camii Yaz Kur’an Kursu ve  Karakaya Camii Yaz Kur’an Kurslarında gerçekleştirilmiş olup bu faaliyetler kurs dönemi boyunca toplamda 15 Yaz Kur’an Kursunda gerçekleştirilecektir.  Yeşilay Kırıkkale Şubesi tarafından Yeşilayın faaliyetleri, bağımlılıklar ve sağlıklı yaşam hakkında verilen bilgiler gençler tarafından ilgiyle dinlendi.

 

BİZLERİ MUTLU ETTİ

Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler; “ Yeşilay Kırıkkale Şubesi olarak Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerimize Yeşilayımızın tanıtımını  ve sağlıklı yaşam hakkında bilgilendirmelerde bulunarak etkinlik sonunda öğrencilerimize kurumsal hediyeler vererek farkındalıklarını artırmaya çalışıyoruz ve bu kapsamda programımıza ilk olarak Yenimahalle Camii Yaz Kur’an kursunda başladık ve bu bilgilendirme faaliyetlerimiz kurs dönemi boyunca 15 Yaz Kur’an Kursunda gerçekleşecek. Kıymetli Gençlerin bağımlılık ve sağlıklı yaşam konularını can kulağıyla dinlemeleri bizi çok mutlu etti dedi.”