Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
SİYASET 8.10.2015 16:13:58
YENİ REKORLARA İMZA ATACAĞIZ

YENİ REKORLARA İMZA ATACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında Balışeyh, Delice, Çerikli ve Sulakyurt´u ziyaret ettiler. Milletvekili adayları Ak Partinin 7 Haziran´d

Seçim çalışmalarına ilçe ve belde ziyaretleri ile devam eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Hacılar, Karakeçili, Çelebi ve Keskin ziyaretinden sonra bugün de sırasıyla Balışeyh, Delice, Çerikli ve Sulakyurt´u ziyaret ettiler. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları gittikleri yerlerde sevgi gösterileriyle karşılanırken, ilçe, belde ve köylerin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, sorunları sadece Ak Parti iktidarının çözeceğini söylediler.

OYUMUZ YÜKSELECEK

İlçe ve belde gezilerinin ikinci gününe Balışeyh´ten başlayan Ak Parti ailesi sırasıyla Delice, Çerikli ve Sulakyurt ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. İlçe ve belde gezilerinde ilk olarak söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti´nin hizmetlerinden bahsederek yapılan hizmetler sayesinde her seçimde Ak Parti´nin oyunu daha da yükselttiğini belirtti. Akçay, ‘1 Kasım´da yine alnımızın akıyla karşınıza çıkıp bu meydanlara çıkıp kutlamalar yapacağız. Ak Parti Kırıkkale´de de rekor sayılacak seçimler kazandı. 2011 seçimlerinde yüzde 62, Cumhurbaşkanlığı referandumunda yüzde 64 ve inanıyorum ki 1 Kasım´da da sizlerden aldığımız destekle bunların da üzerinde bir oy alarak yeni rekorlara imza atacağız. Kırıkkale´de belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte 13 yıldır yapmış olduğumuz hizmetlerle, Kurucu Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile hedefimiz olan 2023 planımıza emin adımlarla ilerleyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız” dedi.

VERECEĞİNİZ DESTEK ÖNEMLİ

Akçay´dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Ak Parti´nin iktidara geldiği andan itibaren önünü kesmeye çalışan güçlerin olduğunu belirterek, ‘Her seçim öncesinde Ak Parti´yi nasıl yıkabiliriz diye çalışmalar yapanlar oldu. Ama Ak Parti öyle güçlü ve kurumsallaşmış bir parti ki her seçimde gücüne güç katarak ve oyunu artırarak seçimlerde alının akıyla çıktı. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Bu seçimde de Kırıkkale´den 3 milletvekilini meclise gönderin, 18 milletvekili eksiğini 17´ye düşürelim ve mecliste sizlerin gözü kulağı olalım. Bu yüzden bu seçimde sizin vereceğiniz destek çok önemli´ dedi.

EMRİNİZDE OLACAĞIM

Demir´den sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise, ‘Ben de sizler gibi köylü çocuğum. Keskin´de yaşıyorum. Evim barkım işim gücüm her şeyim Keskin´de. Yani sizler gibi ilçede ve köyde büyüyen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım. Her zaman sizin içinizde olacağım ve sizin eliniz ayağınız olacağım. Keskinliyim ama Delice´yi Balışeyh´i, Sulakyurt´u ve Çerikli´yi iyi tanıyorum ve buralarda ticaret yaptığım birçok arkadaşım var. Sizlerin verdiği destekle Allah nasip ederde vekil olursam Keskinli, Balışeyhli, Deliceli, partili, partisiz, oy verdi, oy vermedi ayrımı yapmadan sizlerin her derdiyle tek tek ilgileneceğim. Şu bölgecilik denen illeti üzerimizden birlikte atacağız´ dedi.

SULAKYURT ADI GİBİ ‘SULAK´ OLACAK

İlçe ve belde ziyaretlerinde son olarak söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise konuşmasında, ‘Bu bölge için 40-50 yıldır hayal olan Melen Çayı Sulama Kanalı Projesi gerçek oluyor. Motopomp sistemiyle Irmaktan Çankırı Kalecik üzerinden 65 km´lik bir kanalla su pompalanacak ve Delice ve havalisi sulu tarım yapabilecek. Delice´ye 1600 kişi kapasiteli cezaevi yapılacak. Sulakyurt´a 100 hektarlık alanın sulanması için Sulama Barajı yapılacak ve Sulakyurt adı gibi sulak bir bölge olacak. Böylece bu bölge sulu tarımın cazibe merkezi haline gelecek. Projeler hazır, ödenekleri çıktı, çok yakında çalışmalar başlayacak. Bizlerde konuyu yakından takip ediyoruz. Ayrıca bu bölgede 26 gölet için de çalışmalar başladı. Vereceğiniz destekle de bu ve bunun gibi sayısız proje ve hizmetler sizlere sunulacak´ dedi.


Diğer Haberler

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024