Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

81 İL GENELİNDE VATANDA MEYDANDA

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin emir-komutası dışında hareket ederek darbe girişiminde bulunması sonrası 81 il genelinde vatandaş meydanlara indi. Binlerce vatandaşı yalnız bırakmayan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu.

 

ÜNİFORMA GİYMİŞ TERÖRİSTLER

Koordinasyon toplantısında Haktankaçmaz, koordinasyon çalışmaları hakkında ilgili müdürlerden bilgi aldı.  Haktankaçmaz, FETÖ terör örgütünün darbe girişimi hakkında açıklamada bulundu. Haktankaçmaz, “Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş terörist onlar. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Haknatkaçmaz, “Bu olaylarda hayatına Allah´tan rahmet diliyorum şehitlerimizi gazilerimizi minnetle yad ediyorum.  Milletimizin sağ duylusu ve cesarete ile darbe girişimi önlendi bundan sonra yapılacak çalışmalar devam ediyor.” İfadelerini kulandı.

 

ASKER OLARAK TARİF ETMEK YANLIŞ OLUR

Bu işe bulaşmış FETÖ İle bağlantısı olan kamu görevlisi ve sivil insanlar hakkında çalışmalar devam ettiğini belirten Haktankaçmaz, “Asker polis et ile tırnak gibidir. Birbirinden ayrılmaz darbe girişimine teşebbüs edenler ise üniforma giymiş terörist onlar. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur” şeklinde konuştu

 

YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Haktankaçmaz konuşmasında, “Vatandaşlarımız hassasiyet göstermeye devam etmeli her gelen şehit cenazesi yaramızı artırıyor. Kırıkkale vatandaşı devletine sahip çıkan insanlar bu açıdan da o dik duruşu sergilemeye devam edeceklerini düşünüyorum” dedi. Haktankaçmaz´ın konuşmasının ardından ise toplantıya katılan birim müdürleri yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.