KILIÇDAROĞLU, PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat dönüşü Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesine uğrayarak, burada partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Balışeyh ilçesinde bir kahvehanede oturan Kılıçdaroğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kılıçdaroğlu´na CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ve partililer eşlik etti.

 

SIKINTILARINIZI BİLİYORUZ

Genel Başkan Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye´nin çözülemeyecek hiçbir bir sorunu yoktur. Ama sorunu beraber çözebilirsek sonuç alırız. Onun içinde sabırla bekleyeceğiz, güzellikle bekleyeceğiz, sandığı bekleyeceğiz. Gelecek oyumuzu kullanacağız ve bir dikta yönetimine son vereceğiz. Büyük sıkıntılarınız var biliyorum. Çiftçinin sıkıntıları var biliyorum. Esnafın sıkıntıları var biliyorum. Bunların tamamı çözülür”

 

KREDİLERİN FAİZLERİNİ BİR HAFTA İÇERİSİNDE SİLECEĞİZ

“Söyledim çiftçinin bankalara olan borcu, tarım krediden aldıkları borcu bunların faizlerini sileceğiz bir hafta içersin de.  Esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini, Esnaf Kefaletten aldıkları kredilerin faizlerini bir hafta içerisinde sileceğiz. Sizler rahat edeceksiniz. Bu ülkeyi bütün vatandaşları üretimle buluşturup, istihdam yaratacağız. Binlerce çocuğumuz, milyonlarca çocuğumuz işsiz. Sizde isteğim sadece şu gittiğiniz her yerde şunu söyleyin artık bu düzen bu arada noktalanmalı. Bu düzenimizi değiştirmemiz lazım”

 

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

NE EZEN, NE EZİLEN, İNSANCA HAKÇA BİR DÜZEN

“Daha ahlaki bir düzen, daha insanca bir düzen, rahatça bir düzeni sağlamak zorundayız. Rahmetli Ecevit´in bize mirasıdır. Ne ezen, ne ezilen, insanca hakça bir düzen. İnsanca ve hakça bir düzeni beraber sağlayacağız. Tek başıma benim gücüm yetmez, onu söyleyeyim. Gücümü sizden alacağım. Sizin sözcünüz olacağım, sizin dertlerinizi dile getireceğim, ama sizin çözümlerinizi de dile getireceğim. İçimizde çok sayıda evladı var, insanlarımızın evladı var. Ve bu çocuklar işsiz. Bunların tamamı işsiz” dedi. Haber: Çağlar Atmaca