AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı


  OPERASYONLAR YAPILIYOR

MHP heyeti, Sakarya´ya adeta çıkartma yaparak çarşı pazar dolaşarak esnafın sorun ve taleplerini dinledi.  MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, 'Türkiye´ye ekonomik, döviz operasyonları yapılırken, Türk demokrasi tarihine bakın; bu operasyonların mutlaka sonucu siyasi krizlere evrilmiştir, ama şu anda bir siyasi krize evrilemiyor. Niye? Mecliste bir operasyon gerçekleşemiyor.' dedi.  Bülbül, Türkiye´nin kolay bir süreç geçirmediğini, ekonomik ve sosyal alanda sıkıntılarla mücadele ettiğini anlattı.

 

DARBELERE BOYUN EĞMEYİZ

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk de 15 Temmuz Darbe Girişimi´nin başarılamadığını, bugün Türk milletinin ekonomik darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını belirtti. Artan fiyat pahalılığı ile toplumda bir kaos ve kargaşa çıkarma arzusunun, Türk milletini kısmen de olsa gerdiğini vurgulayan Öztürk, 'Ancak Türk devleti hiçbir zaman diz çökmedi” dedi.

 

MİLLETİMİZ BİZLERE GÜVENİYOR

Öztürk, “Bugün de bundan sonraki günlerde de hiçbir zaman diz çökmeyecektir. Ekonomik kurtuluş savaşını da hep birlikte vereceğiz ve bu ekonomik darbe girişimine karşı Türk milleti asil duruşuyla yine farkındalığını gösterecek ve karşı çıkacaktır. Bu gibi oyunlara, hainliklere göz önüne getirdiğimiz zaman Cumhur ittifakına milletimizin ne kadar ihtiyaç duyduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Türk milleti, geçmiş dönemde yapılan hainliklere asla fırsat vermemiş ve bundan sonra da fırsat vermeyecektir” şeklinde konuştu. Haber: Ersin Atasayar