SAHADA ETKİN ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2020-2021 Yasama Yılının tatile girmesiyle birlikte çalışmalarının ağırlığını parti genel merkezine ve Kırıkkale´ye yönlendiren MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, günlerini Kırıkkale´yi yine sokak sokak arşınlayarak geçiriyor.  Öztürk, her bir bireye ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlattı. ABD Başkanı Biden´ın, seçildiği ilk günden itibaren Cumhur İttifakını ve ülkemizin yerli ve milli olan tüm güçlerini hedef aldığını hatırlatan Öztürk, şöyle konuştu:

HAİNLERE, DIŞ GÜÇLERİN DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı

“Dış güçlerin desteklediği gizli eller, hain emeller cennet ülkemizi kaosa sürüklemek için yine işbaşında. Bakın son gelişmelere: Suriyeli provokasyonu; ormanları kundaklama ve yakma girişimi -ki ülkemizin birçok noktasında yangınlar devam ediyor; Konya´da iki aile arasındaki husumetten kaynaklanan katliam için Kürt-Türk çatışması çıkarma çabaları, bu planın birer parçaları olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tüm bu gelişmeleri kim ovuşturuyor, lambadan cin çıkmasını kim bekliyor? ABD Başkanı Biden´ın, ‘Türkiye´de muhalefeti destekleyeceğiz´ sözünü de unutmamak gerek.

ÜLKENİN BEKASI VE GÜÇLÜ GELECEĞİ

CHP, HDP(KK), İP ile bağlantılı şaibeli güçler kime hizmet ediyor? Ve tüm bunların sebebi nedir? Cevap gayet açık ve net: Cumhur İttifakını sandıkta demokratik yollarla yenemeyen, milletimizin sandıktaki aziz kararına ve tercihine saygı duymayan, tahammül edemeyen bir avuç, dış güçlerden medet uman zavallı zihniyetin ortak oyunlarını görmek gerekir.Bunlar ülkenin kaosa sürüklenmesi için gayret gösterdikçe, Aziz Milletimiz Cumhur İttifakının etrafında, ülkenin bekası ve güçlü geleceği için daha çok kenetleniyor. Bilinsin ki, bu kez de başaramayacaklar; milletimiz kaosa, provokasyona gelmeyecek; her zamankinden daha uyanık ve teyakkuzda olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti´ni kimse yıkamaz! Türk Milletinin her bir ferdi bizim için tüm dünyadan daha değerlidir ve her bir ferdimize bu oyunları anlatmaya devam edeceğiz.”

 

Haber: Ahmet Ünal