Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
SİYASET 27.04.2015 17:49:52
TEK ADRES MHP OLACAK

TEK ADRES MHP OLACAK

Seçim çalışmaları için Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol büyük ilgi gördü. Adaylar 7 Haziran seçimlerinin galibinin MHP olac

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Kırıkkale Milletvekili Adaylarına, ziyaret ettikleri Balışeyh ve Sulakyurt’ta halk yoğun ilgi gösterdi. Uğradıkları her işyerinde, her kahvehanede etraflarını saran halkın sorularına büyük bir içtenlikle cevap veren adaylar, halkın 7 Haziran tarihini iple çektiğini, 8 Haziran sabahında hem Kırıkkale’nin hem de Türkiye’nin üzerine Milliyetçi Hareket’in bir güneş gibi doğacağını ifade ettiler.

TÜM HEMŞERİLERİMİZİN ADRESİ MHP OLACAK

Her üç milletvekili adayının da Kırıkkale’nin gelişmesi için bölge, ilçe, köy ayrımı yapmaksızın gece gündüz hizmet vereceğine kefil olduğunu belirten MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Siyasetini bölücülük, ayrıştırıcılık üzerine kurmaya çalışanlara en iyi cevabı Türk Milleti 7 Haziran’da verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi bölünmenin değil birlikteliğin, ayrışmanın değil birleşmenin adresidir. Bunu fert fert tüm Türk Milleti bilmektedir. Kırıkkale’mizde yaşayan, etnik kökeni, mezhebi ve dünya görüşü ne olursa olsun tüm hemşerilerimizin de bu bilinçle adresleri mutlaka MHP olacaktır” dedi.

AMACIMIZ BİR BÜTÜN OLARAK KIRIKKALE’YE HİZMET ETMEK

Tek amaçlarının bir bütün olarak Kırıkkale’ye hizmet etmek olduğunu vurgulayan MHP Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer de, “Kırıkkale’miz için, Türkiye’miz için huzurun, refahın, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tek adresi MHP’dir. İnsanımızı etnik kökenine, dini inanışına, siyasi görüşüne göre ayrıştıran, kamplaştıran her türlü anlayışın karşısında tek güç MHP’dir. Çünkü MHP Türk Milletinin partisidir. Çünkü MHP işçinin, köylünün, memurun, emeklinin, öğrencinin, çalışanın çalışmayanın, herkisin partisidir” diye konuştu.

MHP’YE VERİLECEK HER BİR OY TÜRK MİLLETİNİN HAYRINA

Kırıkkale’yi karış karış gezdiklerini, gittikleri her yerde büyük bir teveccühle karşılandıklarını kaydeden MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk de Sulakyurt’ta yapılan mini mitingde şöyle konuştu: “Bir Sulakyurtlu olarak, bir yeğeniniz, bir kardeşiniz olarak her bir hemşerimi ayrı ayrı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Görüyorum ki bugün köylerden, mahallelerden hemşerilerimiz bizlerle kucaklaşmak üzere bu meydana gelmişler. Şundan emin olun ki bu sevginize, bu ilginize layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ama siz de bilin ki 7 Haziran günü mühür sizde. O gün geldiğinde MHP’nin Üç Hilalinin altına basacağınız her bir “Evet” sizin hayrınıza, sizin menfaatinize kullanılacaktır, bundan şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET’İN İKTİDARI, TÜRK MİLLETİNİN İKTİDARI DEMEKTİR

Tek hedeflerinin Kırıkkale’de 3 milletvekili, Türkiye’de de tek başına iktidar olduğunu belirten MHP Milletvekili Adayı Merih Karayol da, “Bu seçimde birileri hâlâ alternatifsizlik algısı oluşturmaya çalışıyor, MHP’nin yükselişini sürpriz olarak değerlendiriyor. Biz birilerinin alternatifi ya da yedeği değil, bizzat Türk Milletinin kendisi, özü ve aslıyız. Onun içindir ki milletimiz bugün Milliyetçi Hareket Partisine bunca teveccüh göstermektedir. Milliyetçi Hareket’in iktidar olması demek topyekûn Türk Milletinin iktidar olması demektir” dedi.

AKDOĞAN VE PEKGÖZ DE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra milletvekili aday adayları Av. Abdullah Pekgöz ve Cemalettin Akdoğan’ın da katıldığı ziyaretler sırasında yoğun ilgi gösterilen milletvekili aday ve aday adaylarının bu birliktelikle aşamayacakları zorluk olmayacağını kaydeden vatandaşlar, 7 Haziran’da tercihlerinin mutlaka MHP’den yana olacağını belirttiler. 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024