Lige iyi başlayamayan geçtiğimiz hafta yaptığı kan değişikliği ile yeni bir hava yakalayan Kırıkkalespor hafta sonunda kendi evinde lig üçüncüsü Keçiören Bağlumspor ile karşı karşıya gelecek. Maç için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı lacivertlilerde sakat ve cezalı futbolcunun olması teknik kadroyu sevindiriyor.

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

İyi futbol oynuyoruz

Kırıkkalespor olarak ligde oynadıkları üç maçta iyi futbol oynamalarına rağmen gol yollarında şansız olduklarını belirten genel Kapat Cengiz Dağdelen bu şansızlığı Bağlum maçında son bulanacağına inandığını söyledi. Dağdelen 'İyi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Takımdaki kan değişikliğinin bize yarar getireceği düşüncesindeyiz Bunun için de her zamankinden çok Keçiören Bağlum önünde takımımızın desteğe ihtiyacı var.Taraftarlarımızın bu maçta bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Maçın başından sonuna kadar takımlarına desteklesinler. Futbolcularımızın yaptığı olumsuz hareketler karşısında hemen tepki vermesinler ' şeklinde konuştu.

Zirve ümidimiz hala var

Genel Kaptan Dağdelen üç puanlı sistemde puan farklarını pek önemi olmadığı ligin uzun bir maraton olduğunu sanki sezona yeni başlıyormuş gibi hazırlandıklarını belirterek 'Şu anda lider ile aramızda 8 puanlık bir fark var. Daha oynanmamış 21 maç var. Bu yüzden puan farkını fazla düşünmüyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hepsi düşüncede. Sezonda iç sahada oynana maçların büyük önemi var. Bu yüzden bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Bağlum maçından üç puan alarak zirve için çıkışa geçmek istiyoruz ' şeklinde konuştu.