İLÇENİN MUHTELİF NOKTALARINA MAMA BIRAKILDI

Sulakyurt ilçesinde belediye ekipleri sokak hayvanlarını besledi. Belediye Başkanı İsmail Bildik, her zaman sokak hayvanlarına yardımcı olduklarını ve olacaklarını belirterek, 'Kar yağışından etkilenen sokaklarda yaşayan dostlarımızı unutmadık. Yiyecek bulamayan dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ilçenin muhtelif noktalarına mama bıraktık”

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Şehir içinde ve dışındaki besleme noktalarına günlük periyotlarla bol miktarda mama bırakıldığını söyleyen Başkan Bildik, “Ekiplerimiz tarafından düzenli şekilde takipleri yapılan mama dağıtımının özellikle bugünlerde ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Sokaklarda yaşayan dostlarımızın bu soğuk kış günlerini atlatabilmeleri için ekiplerimizin mama dağıtım çalışmaları kar yağışı süresince devam edecek' diye konuştu.

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu

Ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmaların aralıksız süreceğini belirten Başkan Bildik, belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını söyleyerek, “İlçemizde yol açma çalışmalarının yanı sıra yolda mahsur kalan araç ve sürücülerin yardımına da koştuk. Çok şükür bütün ara arterlerde yollarımız trafiğe açık. Belediyemizin sorumluluk alanı kapsamında bulunan tüm yollar ve kaldırımları kardan temizleme çalışmaları devam ediyor. Yollarımızda buzlanmaya karşı tuzlama çalışması da devam ediyor” dedi.  

BELEDİYE 7/24 ÇALIŞIYOR

Son olarak Başkan Bildik, vatandaşların mağdur olmamaları için su ve kanal arızalarına da anında müdahale ettiklerini söyleyerek, “Sulakyurt Belediyesi 7/24 çalışıyor. Biz ne söz verdiysek, sözümüzü tutuyoruz. Buradan da bu soğuk havalarda fedakarlık gösteren tüm belediye personellerimize de teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi. Haber: Kenan Kuzucu