Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, ASKF temsilcileri ile bir araya gelerek spor ve sporculara destek olduğunu ve bundan sonrada destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

MHP´Lİ ÖZTÜRK SPORCULARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı kulüp temsilcileri ile bir araya geldi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sırrı Zengin, kulüplerin istek ve talepleri hakkında Milletvekili Öztürk´e bilgi verdi. Sporcuların istek ve taleplerini not alan Milletvekili Öztürk, Amatör Spor Haftası´nı kutlayarak sözlerine başladı.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Amatör Spor Haftası´nın ASKF camiasına hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Öztürk, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu´nun göreve başlaması ile birlikte yeni bir dönemin başladığını söyledi. En kısa sürede ASKF temsilcileri ile birlikte Vali Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu´nu ziyaret edeceklerini dile getiren Öztürk, “Kendisine Kırıkkale‘de spor için yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vereceğiz. Kulüplerimize gerekli destekleri alarak hep birlikte şehrimizi sporcu kenti haline getireceğiz” diye konuştu.

KIRIKKALE GENÇLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Dün olduğu gibi bugünde spor ve sporcunun yanında olduğunu belirten MHP´li Öztürk, “Biz Kırıkkale´ye olduğu kadar Kırıkkale gençliğine de büyük önem veriyoruz. Bunun için de yerelde ve Bakanlık nezdinde önemli girişimlerde bulunuyoruz. Kent genelinde spor ve gençlerimizle ilgili her çalışmanın en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bizlere bu güzel toplantıyı organize eden ASKF yetkililerine de teşekkür ederim” diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER HALİL ÖZTÜRK

Davetlerine icabet eden Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk´e teşekkür eden ASKF Başkanı Sırrı Zengin ise, kulüplerin sorunları hakkında bilgi verdi. Birçok ilde spor ve sporcuya destekler verildiğini belirten Başkan Zengin, “Gelin Kırıkkale´de birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Spor ve sporcuların elinden tutarak hep birlikte gerekli destekleri verelim. Biran önce takım sayılarını artırarak, sporcu yetiştirelim. Bunun için de yerel yönetimlerin ve siyasilerin sporcularımıza ön ayak olması gerekir”

GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMALIYIZ

Sporda hedefi yükselten Kırıkkale´nin yeni spor kompleslerine kavuştuğunu söyleyen Başkan Zengin, bunun için spor ve sporculara destek olunması gerektiğinin altını çizerek, “Verilecek olan bu destekler ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, spora yönlendireceğiz. Bizlerin sorunlarını dinleyen Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk´e teşekkür ederiz” dedi. Gençlik Merkezi´nde düzenlenen toplantıya katılan ASKF´ye bağlı temsilciler ise istek ve sorunlarını Öztürk´e ilerek, toplantıyı organize eden ASKF yetkililerine teşekkür ettiler. Toplantıda MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, MHP Kadın Kolları Başkanı Melike Boran İsmailoğulları hazır bulundu. Haber: Kenan Kuzucu