3 GÜNDÜR HABER ALINAMADI

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale´nin Sanayi Mahallesi 1250. sokakta yalnız başlarına yaşayan iki kardeşten 3 gündür haber alınamadı. Komşuları durumu polise bildirdi. Polis ve diğer ekiplerin yardımı ile evin kapısı çilingir yardımı ile açılarak içeriye girildi. Ekipler eve girdiklerin evin içinde hareketsiz halde Aysel Keskin (52) ve Birsel Keskin´i (49) yerde hareketsiz olarak buldu. 112 Acil Servis görevlileri yerde yatan Aysel Keskin´i (52) yaptıkları kontrolde hayatını kaybettiğini belirledi.

 

ZEHİRLEYİCİ MADDEYE RASTLANILMADI

Yerde baygın olan diğer kardeş Birsel Keskin ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki kardeşin de depresyon hastası olduğu ve Birsel Keskin´in ise daha önceki yıllarda felsefe öğretmeni olduğu, rahatsızlığı nedeniyle görevinden ayıldığı öğrenildi. Evde görevliler tarafından yapılan ölçümlerde herhangi bir zehirleyici maddeye rastlanılmadığı belirtildi.

 

Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor

SOBADAN ZEHİRLENMİŞLER

Kız kardeşlerin yakınlarından Neriman Keskin yaptığı açıklamada, “Sobadan zehirlenmişler. İkisi de depresyon hastasıydı. Bekarlardı ikisi bir yaşıyordu ve hiç evlenmediler. Birsel Keskin öğretmendi ve 6 yıl önce rahatsızlığı nedeniyle öğretmenliği bıraktı. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Kardeşlerden Aysel Keskin´in ölümünün sobadan sızan karbonmonoksit gazından kaynaklandığı ve olayın 3 gün önce meydana geldiği üzerinde duruluyor.