Maça gole başladık

Deplasmanlı lig 6 grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kayseri Şekerspor ile Türk Metal Kırıkkalespor Sümer sahasında karşı karşıya geldi. Yaklaşık 600´ e yakın taraftar desteğini de arkasına alarak maça hızlı başlayan Kırmızı Lacivertliler henüz maçın 3. Dakikasında Uğur´un kaydettiği gol ile deplasman´da 1-0 öne geçti. Bu golden sonra da ataklarını devam ettiren temsilcimiz ilk 20 dakikada oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. Maçın 20. Dakikasından sonra oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip oyunu orta sahada kabul edince iki takımda bu devrede pozisyonlar bulmakta sıkıntı yaşadı ve ilk 45 dakika temsilcimizin 1-0 ‘lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Bu kez ev sahibi golle başladı

Soyunma odasına moralli giden Kırmızı –lacivertli ekip karşılaşmanın 2. yarısına kötü başladı. Bu kez ev sahibi ekip henüz maçın ikinci yarısının ilk dakikasında aradığı golü buldu. Maçın 46. dakikasında gelişen Kayseri Şekerspor atagında ceza sahasında topla buluşan Murat düzgün bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydet  1-1 .  Kalan dakikalarda her iki takımda kontrataklarla kalelerde gol ve goller aradı ancak her iki takımında savunmasında görev alan futbolcular bu pozisyonlar da gole bir türlü geçit vermedi. Maçın hakemi karşılaşmayı 5 dakika uzattı uzatma dakikalarında temsilcimizden Adem maçın hakemi tarafından direk Kırmızı kartla cezalandırıldı.

 

 

 

-----------------------------

 Şekerspor ve Kale 10 kişi kaldı

Kayseri deplasmanı´na Mutlak galibiyet için giden temsilcimiz ev sahibi ekibin 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılamadı. Karşılaşmanın 30. dakikasında ev sahibi ekipten Rafet gördüğü çift sarı karttan dolayı maçın Hakemi tarafından Kırmızı kartla cezalandırılınca Yeşil- Beyazlı takım sahada 10 kişi kaldı.  Ancak Türk      Metal Kırıkkalespor bu fırsatı değerlendiremedi. Maçın uzatma dakikalarında bu kez temsilcimiz sahada 10 kişi kaldı Karşılaşmanın 90+5. Dakikasında Temsilcimizden Adem direk kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

--------------------------------------------------------------------------

Adnan Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adayı mı olacak? Adnan Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adayı mı olacak?

Maç sonu gerginlikler yaşandı

Karşılaşmanın 46 dakikasında ev sahibi ekibin kaydettiği gol sonrası Kırıkkalespor taraftarlarının bulunduğu tribüne gelerek el kol işareti yapan Şekerspor´lu futbolcular maç sonunda da Kırmızı – lacivertli bir grup taraftarlarla tartıştı. Ancak Emniyet güçleri olaya hemen müdahale ederek olayların büyümesini engelledi.

ANKETLER TÜRK METAL KIRIKKALESPOR DEMİŞTİ

Maçkolik tarafından yapılan Kim Kazanır adlı Anket sonuçlandı. Yapılan Ankete toplam 202 sporsever katıldı.  Kullanılan 202 oyun dağılımında Türk Metal Kırıkkalespor kazanır diyen sporsever sayısı 114 oy olurken ev sahibi ekibi kazanır diyen sporsever sayısı 64 karşılaşma beraberlikle sonuçlanır diyen sporsever sayısı ise 24 de kaldı.

MAÇIN KARNESİ

SAHA: Vali Nihat Canpolat Sümer 1 nolu

HAKEMLER: Cihan Ölmez ** Mustafa Kekeçdil **  Gürcan Öz **

KAYSERİ ŞEKERSPOR:

 Ufuk ** İhsan ** ( Mehmet Sönmez ** ) Rafet ** Ümit *** İlhan *** Emre *** Mehmet * ( Emre ** )  Murat *** Burak ** Gökhan ** Ersoy **

 

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR:

Kadir ** Ömer ** ( Arda **)  Yasin ** Adem **  Engin ** Sabri ** Veysi *** Orhan ** (Bahri **)  Bashkim *** Serdar ** Uğur **( Muhammet **)

GOLLER: Dakika 3 Uğur ( Türk Metal Kırıkkalespor ) Dakika 46 Murat ( Kayseri Şekerspor)

SARI KARTLAR:  Rafet, Mehmet, Burak, Gökhan, Ümit Selahattin, Emre, Mehmet Sönmez  (Kayseri Şekerspor ) Orhan, Arda  ( Türk Metal Kırıkkalespor )

 

KIRMIZI KART: DK.30 Rafet ( Kayseri Şekerspor ) DK 90+5 Adem (Türk Metal Kırıkkalespor )

 

Bashkim ilk 11 de başladı

Cuma günü Akşam saatlerinde Lisans işlemleri biten Kosovalı orta saha futbolcusu Bashkim Shala Zorlu Kayseri Şekerspor maçında sahaya ilk 11 ‘de başlaması maça giden taraftarları, yönetimi ve Teknik kadroyu memnun etti.

 

Kötü zeminde oynandı

Cumartesi günü Kayseri de oynanan Kayseri Şekerspor Kırıkkalespor karşılaşması öncesi yoğun yağmur nedeni ile karşılaşmanın oynanacağı Vali Nihat Canpolat Sümer 1 nolu sahsının zemini balçık tarlasına dündü.

Zeminin oldukça kötü olması nedeni ile her iki takımda oyunu kontrol etmekte sıkıntı çekerken futbolcularda maç boyunca sık sık sakatlıklar yaşadı.

 

Yozgatspor kafilesi maçı izledi

Cumartesi günü Kayseri de oynana maçı Yozğatspor Teknik direktörü ve Futbolcuları da izledi.   Ligde kendilerinin en yakın rakiplerinden olan Kayseri Şekerspor ve Türk Metal Kırıkkalespor arasında oynanan maçta teknik patron Tahir Çopur maçla ilgili sık sık not alırken futbolcularda pür dikkat karşılaşmayı takip edenler arasında yer aldılar.