YÜKSEKTEN DÜŞEREK, AĞIR YARALANDI

Suriye´de emniyeti almakla görevli P. Uzm. Çvş. Emre Ceylan, operasyon dönüşü intikal esnasında yüksekten düşme neticesinde ağır yaralandı. Kaldırıldığı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

1,5 AY NİŞANLI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

1,5 ay nişanlı olduğu öğrenilen Emre Ceylan´ın acı haberi memleketi Kırıkkale´nin Etiler Mahallesi 1120 Sokak´ta yaşayan annesi Zarife ve babası Nüsret´e ulaştırıldı. Kırıkkale Belediyesi tarafından şehidin baba evi Türk Bayraklarıyla donatıldı.

Cumhurbaşkanı onayladı! Kırıkkale’ye ‘proje bazlı devlet yardımı’ verilecek Cumhurbaşkanı onayladı! Kırıkkale’ye ‘proje bazlı devlet yardımı’ verilecek

YARIN KÖSEDURAK´TA TOPRAĞA VERİLECEK

Acı haberi alan şehidin yakınları ve komşuları evin önüne toplandı. Şehit Ceylan´ın cenaze töreni yarın Cuma namazına müteakip Kırıkkale Merkez Nur Camii´nde kılınacak cenaze namazının ardından ailesinin isteği üzerine Balışeyh ilçesi, Kösedurak köyünde vatan toprağa verilecek.

VALİ TEKBIYIKOĞLU BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah´tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yalanlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi. Haber: Kenan Kuzucu