MİLKO YEMEKTE BULUŞTU              

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, Kırıkkale´deki Milli Görüşçü Kuruluş ve Organizasyonların (MİLKO) yönetim kurullarını yemekte ağırladı. Yemeğe Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Hasan Altın, Şuurlu Öğretmenler Derneği Şube Başkanı İbrahim Durmaz, AGD Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Mücahit Kaya, derneklerin yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.

HERKESİ SAADET PARTİSİ´NE DAVET EDİYORUM

SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar” SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar”

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca partisinin projelerinden bahsetti ve yemeğe katılanlarla fikir alış-verişinde bulundu. Kutluca, “Partimizin kapısı herkese açık. Kırıkkale´mizde ve ülkemizde en hayırlı çalışmaları yapabilmek için herkesi Saadet Partisi çatısı altına davet ediyorum. Toplumumuzun bütün kesimlerine ulaşmak ve onların sorunlarına çözüm önerileri üretmek için bu tür toplantılarımız bundan sonra devam edecektir” dedi. Haber: Ahmet Ünal