NECMETTİN ERBAKAN UMUT ORMANI

Saadet Partisi Kırıkkale İl Kadın Kolları, geçtiğimiz yaz aylarında yaşanan orman yangınları nedeniyle yaşanan yeşil alan kaybını telafi etmek amacıyla “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Umut Ormanı” fidan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Saadet Partisi Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanlığı fidan bağışını kamuoyuna duyurmak için 3 gün boyunca stand açtı. 

 

ELİNİZDEKİ FİDANI DİKİNİZ

Seçim sonrası Bahşılı’da ilk toplantı Seçim sonrası Bahşılı’da ilk toplantı

Saadet Partisi Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Çakır, “Kıyametin kopacağını bilseniz dahi, elinizdeki fidanı dikiniz” diyen peygamberimiz (S.a.v)´in izinde, hem emanete sahip çıkarak doğayı ve çevreyi korumak, hem de bizden sonraki nesillere bırakacağımız daha Yaşanabilir Türkiye için canla başla çalışıyoruz”

 

UMUT  EDİYORUZ

“Yanan ormanlarımızı, mahvedilen doğayı; hep birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut  ediyoruz.  Ayrıca hayatını milletine, memleketine ve tüm İslam Coğrafyasına hizmet için adayan ne şartlar altında olursa olsun asla inancından taviz vermeyen Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan‘ın adını da böyle kalıcı ve hayırlı çalışmada yaşatmak olduğunu belirtti” dedi. Bütün vatandaşlarımızı “Necmettin Erbakan- Umut Ormanı” na birer fidan bağışlamaya davet ediyoruz. Haber: Ersin Atasayar