KAMPANYA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kırıkkale PTT müdürlüğü tarafından Anneler Gününe özel başlatılan ’Zarf, Kağıt Bizden Göndermesi Sizden’ kampanyası kapsamında, Kırıkkale’de 6 bin adet zarf ve kağıt dağıttı. Anneler gününe özel Kırıkkale’de yürütülen projenin koordinatörlüğünü Tanıtım Pazarlama görevlileri şef Reşide Varışlı ve Ramazan Yavuz yaptı. Projeye okullarda dahil edildi. Kırıkkale merkez, ilçe ve kasabalarda okullara ücretsiz zarf ve kağıt dağıtılırken, özellikle minik öğrenciler kampanyaya büyük ilgi gösterdi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

MEKTUPLARI TESLİM ETTİLER

Kampanya dolayısıyla Asrın Koleji İlk ve Ortaokulunda tören düzenlendi. Törene PTT Kırıkkale Başmüdürü Beytullah Baybunar, PTT Merkez Müdürü Mehmet Nur Arvas, İdari ve Mali Birimler Müdürü Erol Aydın, kampanya koordinatörleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğretmenlerin desteği ile kampanyaya katılan öğrenciler, annelerine en güzel sözleri ve şiirleri yazdıkları mektup kağıtlarını zarfın içerisine koydu. Zarflara gönderilecek adres bilgilerini yazan öğrenciler, mektupları öğretmenleri aracılığıyla PTT görevlilerine teslim ettiler. Öğrenciler, “Annemize sürpriz yapacağız. Ona mektup yazdık. Annemizi çok seviyoruz” diyerek duygularını ifade ettiler.

 

MEKTUP GELENEĞİNİ YAŞATIYORUZ

Kırıkkale PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, Anneler Günü öncesi başlattıkları kampanyayı anlattı. `Zarf kağıt bizden göndermesi sizden` kampanyasına göre, annelerine mektup yazmak isteyenlere zarflar ve kağıtlar ücretsiz dağıtılıyor. Bunun yanı sıra gönderme ücretlerinde de çeşitli indirimler yaptıklarını söyleyen Baybunar, bu kampanyanın anneler gününe kadar devam edeceğini dile getirerek tüm Kırıkkalelileri mektup yazmaya davet etti. Baybunar “Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte bazı geleneklerimizden biraz uzak kaldık. Kampanyanın amacı mektup geleneğini yaşatmak. Teknolojiyi kullanarak attığımız SMS’ler belirli bir zaman sonra siliniyor ancak mektuplar kalıcı oluyor. Türk kültüründe mektupların ve namelerin önemli bir yeri var. Mektup ve namelerle ilgili çok türkülerimiz var. Hem mektup geleneğini geliştirmek hem de en değerli varlıklarımız olan annelerimizi hiç olmazsa bugün hatırlamak adına, çocuklarımızla birlikteyiz” dedi.