Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi


Halk günü Etkinliğinin 159´ncusuna  Belediye Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda sorunlarını dile getiren vatandaşlar, Halk günü etkinliğinden memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, Halk günü etkinliğinde dile getirilen sorunların çözümü için ilgili birimi müdürlerine talimatlar verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı  Mutlu Erol Bakır, etkinlikte Şehir Parkı´nın son aşamasına geldiğini belirtti ve bir açıklama yaptı. Konuşmasında “Kırıkkalemizi daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir haline getirmek amacıyla her alanda önemli çalışmaları hayata geçiren Belediyemiz, yakın zamanda Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak olan Şehir parkında çalışmalarını sürdürüyor. Şehir Parkında kablosuz güvenli internet erişimi ve kamera altyapısı oluşturulmaya başlatıldı. Vatandaşların huzurlu ve güvenli olarak parklarda rahat bir nefes almasını amaçlandı. Parklarımızda ücretsiz internet hizmeti verilecektir” dedi.

Başta Büyük Şehir Parkı, Celal BAYAR parkı, Şehitler parkı, Bulvar parkı, Atatürk parkı, Hüseyin KAHYA parkı, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı gibi noktalarda güvenli internet erişimi ve 7/24 kamera sistemleri ile izlemeyi planlamaktadır. Kablosuz olarak hizmete açılan internet hizmetinden yararlanmak ise oldukça kolay. Dizüstü bilgisayar ya da cep telefonu ile parkta bulunan kullanıcı 'KKALE_INT” isimli ağa bağlanarak kendini karşılayan ara yüze cep telefonu numarasını yazarak cep telefonuna gelen şifre ile internet hizmetinden yararlanabiliyor.