Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!


 

VATANDAŞ SOKAKLARA ÇIKTI

Stantları tek tek gezen Öztürk, esnaflara hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarla hasbihal edip, sorunlarını dinledi. Ramazan sokağından duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Öztürk,  burada gazetecilere yaptığı açıklamada  ´´Ramazan bir mutluluk, görüyorsunuz, Kırıkkale´de belediyemizin önderliğinde Cumhuriyet Meydanı dolup taşıyor. Bugün de hava güzel, yağmurlar bitti vatandaşta sokaklara çıktı”

KIRIKKALELİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

“Güzel ortamlar var, Kırıkkaleli olmaktan gurur duyuyorum. Zira Kırıkkale her şeyin ilkini gerçekleştiriyor, ondan dolayı ben başta belediye başkanımıza, valimize teşekkür ediyorum. Bu birlik, beraberliğimizin devam etmesini istiyorum, inşallah Ramazan-ı Şerif´i bu şekilde tamamlarız, Ramazan Bayramı´na erişiriz. Ben teravih namazı sonrası buraya geldim, herkes burada, Kırıkkale burada, herkes ailesiyle beraber güzel bir ortam yaşıyor, nostaljiyi yaşıyor' şeklinde konuştu.

Kırıkkale´de Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulunan Öztürk vatandaşların resim çektirme isteğini de geri çevirmedi.