CEVİZ AĞACI

Asrin Koleji´nin oluşturduğu, ülkemizden her ilden 1 okulun katılımıyla gerçekleşen e-twinning projesi 'Öykü Öykü Türkiye´m'e Türkçe Öğretmeni Betül Ataseven danışmanlığında 5/B sınıfından öğrencilerinden Nisa Nur Korkmaz´da yazmış olduğu öyküsüyle katılarak ilimizi temsil etti. ‘Ceviz Ağacı´ı öyküsü ile herkesi duygulandıran Nisa Nur Korkmaz, çevresi tarafından tam not aldı.

 

UMUT IŞIĞI

Konu ile ilgili gazetemize bilgi veren Türkçe Öğretmeni Betül Ataseven, öğrencisi Nisa Nur Korkmaz´ı tebrik ederek, “Cennet yurdumun her kösesinden küçük yazar adayları öykülerini yazdılar. Öykülerinde olaylar, kendi şehirlerinin tarihi mekânlarında gerçekleşti. Bu kitabı yazan-okuyan onlarca öğrenci hem birbiriyle kaynaştı hem birbirlerinin şehrini tanıdı. Belki gerçek bir yazar olmaları için daha uzun bir yol var önlerinde ama bu onlar için ilk adım olsun,  ilk umut ışığı olsun. Ve gözlerindeki bu umut ışığı hiç sönmesin” diye konuştu.

 

Son olarak Betül Ataseven düzenlenecek imza gününden elde edilecek gelirin Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanacağını söyledi.