7 ADAY KIYASIYA YARIŞIYOR

En az 6 aydan beri aynı mahallede ikamet etmediği gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından mazbatası iptal edilen Hüseyin Kahya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen´den boşalan Muhtarlık görevi için 7 aday kıyasıya yarışıyor.

 

MUHTAR ADAYI KAPI KAPI GEZİP, OY İSTİYOR

Hüseyin Kahya Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Kart, mahalle halkını kapı kapı gezerek özgeçmişinin yer aldığı broşürleri dağıtıyor. Mahallede çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen Muhtar Adayı Kart, “Eğer mahalle halkım benden desteklerini esirgemezse sonuna kadar çalışıp hizmet edeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum”

 

MAHALLEDE TULUM ÇIKARTACAĞIZ

En çok aldatan burçlar! En çok aldatan burçlar!

Mahalleli vatandaşlarından kendisinden desteklerini esirgemediğini belirten Kart, Hüseyin Kahya Mahallesinde tulum çıkarmayı hedeflediğini sözlerine ekledi. 5 Haziran´da yapılacak olan muhtarlık seçimleri için gece gündüz çalışarak mahalle halkının yanında yer alan Kart, sadece hizmet için aday olduğunun altını çizdi.  

 

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

‘Hizmet bizim işimizdir´ diyen Kart, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Yeni projeler için gece gündüz çalıştığını ifade eden Kart, genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk, büyük ayrımı yapmadan herkesin derdini dinleyerek, hep beraber Hüseyin Kahya Mahallesi için çalışacağının sözünü verdi.

 

BU BİR HİZMET YARIŞIDIR

5 Haziran´da yapılacak seçimlerde muhtar seçilmeyi hedefleyen Muhtar Adayı Kart, oluşturduğu muhtarlık bürosunda kendilerine destek olanları ağırlıyor. Değişim ve yenilik için aday olduğunu söyleyen Kart, Hüseyin Kahya mahallesinde elinden gelen çalışmaları yapacağını söyleyerek, “Bu yolda başvuruda bulunan muhtar adayı arkadaşlarımız var, bu arkadaşlarımızdan kim hayırlı ise bu kutsal görevi ona nasip etsin. Bu bir hizmet yarışıdır” dedi. Mahalle halkı ise kendilerine gösterilen sunumdan dolayı Muhtar Adayı Kart´ta tam destek verdiklerini söylediler.