Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek Kırıkkale bu maça kilitlendi! Kırıkkalegücü’ne büyük destek


MKE KIRIKKALESPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

Kırıkkale Birinci Amatör Küme de şampiyonluk mücadelesi veren MKE Kırıkkalespor, teknik ekibi güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Erkan Ünlü ile yollarını ayıran MKE Kırıkkalespor, 1980 – 1990 tarihleri arasında kırmızı lacivertli formayı giyen Erkan Kaya´yı bünyesine kattı. 

 

KAYA: ‘YUVAYA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM´

Tavşanlı Linyit Spor ve Burdur Bucak Spor´da başarılı bir teknik direktörlük görevini yerine getiren Erkan Kaya, yuvaya döndü.  MKE Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Mustafa Demirel ile sözleşme imzalayan teknik direktör Kaya, “Yuvaya döndüğümüzden dolayı mutluyuz. Daha önceden olduğu gibi bugünden sonra da MKE Kırıkkalespor´un çatısı altında hizmet vereceğiz. Bizlerde bilgi ve tecrübelerimizi futbolcularımıza aktararak, MKE Kırıkkalespor´u BAL Lig´ine taşıyacağız”

 

DEMİREL: ‘MKE KIRIKKALESPOR´U BAŞARIDAN BAŞARIYA TAŞIYACAĞIZ´

Erkan Kaya´yı bünyelerine kattıkları için duydukları memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Mustafa Demirel ise, “3 aydır MKE Kırıkkalespor´da hizmet veren Erkan Ünlü kardeşimize teşekkür eder, başarılar dileriz. MKE Kırıkkalespor olarak bugünden sonra Erkan Kaya ile yolumuza devam edeceğiz. Bizim burada ki tek hedefimiz MKE Kırıkkalespor´u bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da başarıdan başarıya taşımak olacak. Ben grubumuzda yer alan takımlarımıza başarılar diliyor, iyi bir futbol sezonunun geçmesini temenni ediyorum” dedi. Haber: Kenan Kuzucu