MKE Kurumu Destek işletmeleri sosyal tesislerine bağlı modern havuz, Kırıkkaleliler başta olmak üzere Orta Anadolu´dan gelen konukları da ağırlıyor. Havuzda disiplinin birinci planda tutulmasının yanı sıra her yıl olduğu gibi bekarlar alınmıyor. Dışarıdan yiyecek ve içeceklerin alınmadığı havuza, fotoğraf makinesi ve kamera ile girilmesi de yasak.

FİYATLAR DEĞİŞTİ

MKE Kurumu Sosyal Tesisleri tarafından bu yıl havuza giriş ücretini MKE mensupları için 10 TL, kurum ve kuruluş mensupları 12,5 TL ve misafir olarak gelenlerden ise 15 TL ücret alınıyor. Sabah Saat 10.00 de kapılarını açıp, akşam saat 18.00 e kadar havuzun tesislerinde doğa güzellikleri ile birlikte dinlenerek serinlemek isteyenler öğle saatlerinde ve akşam ise modern restoran da hizmet veriliyor.

 

 

 

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

Sportif ve sosyal tesisler

 

Tesislerde bu arada çocukların yüzebileceği ayrı bir havuzun yanı sıra çocuk parkları, çay bahçeleri ve basketbol, voleybol, tenis gibi spor tesisleri bulunurken havuzun suyu sürekli olarak ilaçlanması ve temiz kalması sağlanıyor.