SON ZİYARETİNDE BULAMADI

İddialara göre, Bahçelievler Mahallesi´nde yaşayan Kazım Tosun (77), 16 yıl önce hayatını birleştirdiği Fatma Tosun´u (58) rahatsızlığı nedeniyle kentte bulunan bir yaşlı bakım evine yerleştirdi. Ancak, Tosun her hafta ziyaretine gittiği eşini son ziyaretinde bakım evinde bulamadı. Yetkililer ile görüşen Tosun, eşinin kardeşleri tarafından izin alınarak çıkarıldığını bir daha getirilmediğini öğrendi.

 

 EŞİM MİRASI İÇİN KAÇIRILDI 

Eşinin miras için kaçırıldığını iddia eden Tosun, “Ben eşimle 16 yıl önce hayatımı birleştirdim. Eşimi çok seviyorum. Ancak geçtiğimiz yıllarda hastalandı. Tedavisi için götürmediğim hastane kalmadı. Hastalığı giderek arttığı için sosyal hizmetler müdürlüğüne müracaat ettim onlarda yaşlı bakım evine yerleştirdi. Eşimi düzenli olarak ziyaret ediyorum”

 

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!

 EŞİMİN HAYATINDAN ENDİŞELENİYORUM

“Son ziyaretimde ise eşimin izinli olarak bakım evinden kardeşleri tarafından alındığını öğrendim. Ancak izin süresi bitmesine rağmen getirilmedi. Bir haftalığına izin alınmasına rağmen bir aydır yok. Eşimin hayatından endişeleniyorum. İlgili makamlara eşimin bulunarak getirilmesi ve eşimi kaçıranların cezalandırılması için müracaatta bulundum. Eşimi, hem yaşlı bakım ücretini almak için hem de dedesinden kalan miras için kaçırdılar” dedi.