KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 19 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 19 NİSAN 2024


BİR OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ

1991 yılından bugüne kadar Kırıkkale taşımacılık sektöründe hizmet veren Okan Öcal, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. 'Bir olacağız, diri olacağız, beraber olacağız' sloganıyla yola çıkan Başkan Adayı Öcal, 'Çıktığım bu yolda siz değerli meslektaşlarımın desteklerini bekliyorum. Bu yola çıkmamın en büyük sebebi, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışıyla minibüsçü esnafımızı daha iyi yerlere getirmek olacak”

 

MİNİBÜSÇÜLERİN TAZE KANA İHTİYACI VAR 

Artık Minibüsçüler Odası´nın yeni bir taze kana ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Öcal, “Sektör sorunlarını daha detaylı analiz edip yaşadığınız her sorun için daha güçlü ve çözümcü bir yönetim kuracağız. Daha önce de içerisinde bulunduğum ve görev yaptığım mevcut yönetime bugüne kadar ki verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

SORUNLARI BİLİYORUZ

Son olarak tüm minibüsçü esnafından destek isteyen Öcal, “Göreve geldiğimiz zaman 7/24 minibüsçü esnafımızın peşinde olacağız. Minibüsçü esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bizlerde göreve geldiğimizde ilk işimiz bu sorunları çözmek olacak. Bizlere destek veren ve vermeyen herkese gönülden teşekkür ederim” dedi. Haber: Kenan KUZUCU