ESNAF MALİYETLERİN ARTMASINDAN ŞİKÂYETÇİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ümit Duman beraberinde partilileri ile beraber eski sanayi sitesinde bulunan esnaf ve vatandaşla görüştü. Esnafın maliyetlerin artmasından, vatandaşın her gün gelen zamlardan bezmiş durumda olduğunu söyleyen Duman, “Esnaf, çiftçi, işçi, memur, sanayici, emekli, öğrenci, perişan halde herkes borç batığında. İnsanlar artık evine ekmek parası götüremez, çocuğunun yüzüne bakamaz hale geldi” diye konuştu.

İNSANLARIN ALIM GÜCÜ KALMADI

Duman ziyaretinde şu ifadelere yer verdi; “Eski sanayi sitesinde bulunan ustalarımız bize müşteri sayısında her gün düşme olduğunu belirtti. Artık eve ekmek götüremiyoruz diye bizlere dert yandılar. İnsanların alım gücü olmadığı için araçlarını yaptırmaya gelemiyorlar. Yedek parçalara her gün zam geliyor. Bugüne kadar gelen zamlar yüzde 200’ün üzerindedir”

Son olarak Duman, CHP ve Millet İttifakı olarak hem esnafın hem de halkın sorunlarını çözeceklerini söyleyerek, “Hiç kimse ümidini yitirmesin. Artık söz milletin. Geliyor gelmekte olan” dedi. HABER: KENAN KUZUCU

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal’dan öğretmenine vefa Kırıkkale Belediye Başkanı Önal’dan öğretmenine vefa