144 SPORCU KATILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada; “12 takım 144 sporcunun mücadele edeceği Kurumlar Arası Voleybol turnuvası yaklaşık 20 gün sürecektir. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecektir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelin tesislerimizin tamamını kullanmalarını istiyoruz.”

SPORCU FABRİKASINDA SONA GELİNDİ

Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor! Kırıkkalegücü’nün rakibinde durum karışık! Maç öncesi para topluyor!

“Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kırıkkale Valiliği öncülüğünde halkımıza spor yaptırmak ve sporcularımıza daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için tesisleşmeye son derece önem veriyoruz. Bu kapsamda son iki yılda Başpınar Stadyumuna Tartan Pist yer tahsisi yapıldı en kısa zamanda yapımına başlanılacak, Tenis Kortu yenilenmesi, Yahşihan Yenişehir Gençlik Merkezi ve Başpınar Spor Kompleksi çevresine yapılan Sporcu Fabrikası yapımında sona gelindi”

36 ANTRENÖR HİZMET VERİYOR

“Kurumumuz, değişik branşlarda 36 antrenörümüzle hizmet vermektedir. Amacımız, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin spor yapmalarını sağlamak hem de bu turnuva sayesinde kurumlar arası diyalogu ve iletişimi daha etkin bir biçimde geliştirmektir. Turnuvaya katılan kurumlara ve sporculara başarılar dilerim” dedi.