Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 30.07.2015 16:03:49
KÜRESEL GÜÇLERİN OYUNLARI HIZ KAZANDI

KÜRESEL GÜÇLERİN OYUNLARI HIZ KAZANDI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale İl Başkanı Yusuf Erdoğan yaptığı basın açıklamasında son günlerde yaşanan terör olayların arkasında kürsel güçlerin bulunduğunu bu güçlerin oyunların bozmak için birlik ve beraberli

TEMAD Kırıkkale İl Başkanı Yusuf  Erdoğan son günlerde yaşanan terör olayları hakkında bir değerlendirme yaptı. Erdoğan üyelerinin büyük bir kısmının bölücü terör ile mücadele ettiğini  terör olaylarının yurtiçi ve yurtdışı bağlantıları konusunda asker, sivil her aklıselim vatandaş gibi araştırmalar yaptıklarını kafa yorduklarını, beyin fırtınası yaptıklarını terör konusunda ihtisas sahibi oldukları belirtti.

           

SİYASİ ÖVGÜ YAPMIYORUZ

TEMAD Kırıkkale İl Başkanı Yusuf  Erdoğan  açıklamasının devamında “Asla siyasi bir partinin övgüsünü veya yergisini yapmıyoruz. Bu bağlamda ülkenin biraz nefes almış olması, bölgesinde ve tüm dünyada söz sahibi olması ile küresel güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunları hız kazandı. Buna bağlı olarak seçimler neticesinde hükümet kurma faaliyetlerinin zaman alası ile kendilerine oyun alanı buldular. Yurtiçi bağlantıları ile Suruç olayını sahneye koyan bu güçlerin devamı niteliğinde kahraman asker ve polislerimize yönelik eylemler hız kazandı. Bizler ülkemiz üzerinde oynanan bu tür kahpece terör olaylarında doğal olarak tarafız ve bu kahpe teröre gerek açık gerekse kapalı destek veren basın yayın, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, kişi ve kurumları kınıyoruz”

 

BİRLİK İÇİNDE YAPILMALI

“Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şubesi olarak bizler tüm şehitlerimizde olduğu gibi Kırıkkaleli polis şehidimiz ile bir kez daha yüreğimize ateş düşmesinin acısını yaşıyoruz. Şehitlerin ölmediğini ve Rabbimiz katında ne denli yüce yere sahip olduğunu biliyoruz. Belki bizler kıskançlıkta yapıyoruz. Zira bizler şehit olamadık. Üyelerimiz ile istişaremizde her birimiz şahadet şerbetini içen bu kardeşlerimizin yerinde olmayı arzu ettiğimizi gördük. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimize bir kez daha vurgu yapmakta yarar var. Gerek yerel anlamda gerek ülke genelinde her geçen gün biraz daha birlik olma zamanı olduğunu düşünüyoruz.  Bu birlik ve beraberlik siyasi partiler ile başlamalı ve terör şehidimizin cenaze töreninde olduğu gibi birlik içinde lanetleme yapılmalıdır”

 

BASIN BAŞIMIZIN TACI

“Kırıkkale ilimizde faaliyet gösteren ve her iki derneğinde şehit ve gazi ailelerine nasıl hizmet etme gayretinde olduğunu yakından bildiğimiz vatan için can verenler derneği ve şehit gazi harp malulleri aileleri derneğinin gereksiz kısır çekişmeleri bir yana bırakarak bu birlikte öncü olmalarını diliyoruz. Basın bizim baş tacımızdır. Halkın haber alma anlamında en büyük yardımcısıdır. Bu anlamda basın gücünü kullanarak yerel medyadan başlayan birlik ve beraberlik ile ülke geneline örnek olması gerektiğini düşünüyoruz. Bizler bu basın açıklaması ile Kırıkkale halkının bir kez daha terör konusunda dikkatini çekmek bu konuda zaten var olan birlik ve beraberliğimizi ülkemiz geneline anlatmak amacını taşıdık. Bizlerin sesini duyuran basınımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

 

 

 


Diğer Haberler

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024