TEMALAR ÇOK UYGUN SEÇİLİYOR

Panelden önce konuşma yapan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Diyanet İşleri Başkanlığınca Kutlu Doğum haftalarında belirlenen temaların çok uygun seçildiğini, halkımızın ihtiyacı olan konuların belirlediğini belirterek bu sene de Kutlu Doğum Haftası Panel etkinliğine ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını belirti.

Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon… Hava kirliliğine dikkat! Türkiye’de 4 milyon…

HZ. PEYGAMBERİN TEVHİD ÇAĞRISI

Paneli İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Baş yönetti. Panelistlerden İl Müftüsü Bekir Gerek Kur´an ve Hadisler Bağlamında Birlik ve Kardeşlik konusunu, İslami İlimler Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Fatıma Zeynep Belen Manevi Psiko-Sosyal açıdan birlik ve kardeşlik konusunu ve yine İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlhami Doğruyol ise Hz. Peygamberin Tevhid Çağrısı konusunu dinleyicilere aktardı.

PROTOKOLE GÜL TAKDİM EDİLDİ

Panelin ardından Araştırma görevlisi Ömer Selimoğlu ve ekibinin tasavvuf musikisi konseri verildi. Programın sonunda ise Üniversite öğrencileri arasında yapılan makale yazma yarışmasında dereceye girenlere ödül, protokole gül, panelistlere plaket takdim edildi. Katılımcılara da Kur´an Meali, hadis levhası hediye edildi.