GAZİBEYLİ KÖYÜNDE FİDAN DİKİMİ

Kırıkkale Dulkadiroğulları Kültür, Sanat, Tarih, Turizm, Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Gazibeyli Köyü Derneği yöneticileri ve üyelerinin katılımıyla Gazibeyli Köyü Şehit ve Gazileri Mehmetçik Parkında fidan dikimi yapıldı. Mehmetçiklerin de katıldığı ağaç dikiminin ardından parka bayrak direği dikilerek Ay yıldızlı al bayrak göndere çekildi.

MEHMETÇİK PARKINA BAYRAK DİKİLDİ

Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Dulkadiroğulları (Erkoçlar) Kültür, Sanat, Tarih, Turizm, Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Cengiz Erkoç “Kırıkkale Dulkadiroğulları derneği, Gazibeyli köyü derneği ve İlimiz Garnizyon komutanlığının destekleri ile Gazibeyli köyümüze yapılan Mehmetçik parkına bayrak direğini Mehmetçiklerimizle birlikte montajını yaptık”

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZİN ADINI YAŞATTIK 

“Ağaç dikme etkinliğimize destek ve yardım eden Kıbrıs gazisi Selahattin Elitok, Gazibeyli Köyü Dernek Başkanı Musa Elitok, Metin Dölek, derneğimiz mensupları Hamza Erkoç, Zübeyir Erkoç ve Hüseyin Erkoç´a teşekkür ederiz. Köyümüzden şehit olan Şehitlerimiz ve gazilerimizin adına ağaç dikerek onların anısını yaşatmaya çalıştık ve devamını da getireceğiz inşallah” dedi. HABER: Ersin Atasayar