KÖY YOLLARI İÇİN BİRARAYA GELDİLER

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kırıkkale´de bulunan köy yollarının yapılması için somut adımları atmaya başladı. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal´ı makamında ziyaret eden yöneticiler, konu hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

 

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAPIYORUZ

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz, “Kırıkkale´nin en iyi yatırımı alabilmesi için birlikte çalışıyoruz. İnşallah köy yollarımız yaptığımız istişareler sonucu olumlu şekilde sonuçlanmasını temenni ediyoruz. Bunun içinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

YATIRIMLAR İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Milletvekilleri ise, “Kırıkkale´nin her sorunu için çözüm arıyoruz ve ilgili bakanlıklarla görüşmeler sağlıyoruz. Geçtiğimiz gün Kırıkkale´mize bir okul daha kazandırdık inşallah bunun çalışması en kısa sürede başlayacak. Yatırımlar için çalışmalar yapıyoruz. Köy yollarımız kalıcı olması için bakanlıklarımızla görüştük ve il genel meclis başkanımızdan da gerekli bilgileri aldık” ifadesinde bulundular.